Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltar tip pat Marten, extensibil, gri deschis

Descriere detaliată

                                                            disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat lada de depozitare arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

Coltar tip pat Marten, extensibil, gri deschis, sezut spuma HR si arcuri sinusoidale, suprafata odihna 190x120 cm,  lada de depozitare, tetiere reglabile, 256x202x83/100 cm  LxAxh1/h2

Aceste coltare tip pat MARTEN sunt o modalitate pentru o cameră de zi spectaculoasă și modernă.

Dacă prețuiesti o combinație intre aspectul atractiv și funcționalitatea ridicată, coltarul Marten va fi alegerea perfectă pentru camera ta de zi. 

În timpul relaxării de zi cu zi, vei aprecia tetierele pe care le poți ajusta la nevoile tale datorită posibilitatii de a ajusta pe mai multe niveluri. Cotiera moale, spătarul ridicat și arcurile ondulate din scaun contribuie la confortul de utilizare. Colțarul cu funcție de dormit poate fi extins în siguranță datorită mecanismului de tip delfin, iar rolele de cauciuc vor proteja podeaua de deteriorări. Salteaua de pe partea extensibila este întărită de curele de tapițerie, ceea ce o face mult mai rezistenta. Poti depozita  lenjeria de pat într-un recipient. Suprafata de dormit are dimensiunea de 190x120 cm.

Aspectul estetic al coltarului Marten se datorează picioarelor din lemn, stejar și modelului decorativ de cusut in forma de "x".  Colțarul este disponibil în versiunile de stânga și de dreapta.

 

DISPONIBIL IN STOC PE PARTEA STANGA.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici speciale ale mobilierului:

  • Colțar cu funcție de dormit și spatiu de depozitare pentru așternut.
  • Umplerea sezutului este realizată din spumă HR (high resilience) și arcuri ondulate.
  • Umplerea spătarului este realizata cu curele de tapiterie si spuma.
  • Umplerea saltelei este realizată din spuma.
  • Mecanismul căruciorului extensibil este prevăzut cu role de cauciuc (tip Delfin) - asigura protectia pardoselii împotriva deteriorării în timpul desfășurării.
  • Saltea funcțională echipată cu curele de tapițerie - confort sporit de utilizare.
  • Integrat cu spătarul avem tetiere cu sistem de ajustare în mai multe trepte pentru a regla înălțimea și unghiul spătarului la nevoile individuale de utilizare.
  • Cotiera moale - confort de utilizare.
  • Picioarele de fag - durabilitate și estetică de aspect.

 

Alte optiuni de coltare gasesti in categoria de mobila living.

Parteneri de Top la Acaju

Sus