Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Coltar U extensibil PHOENIX XL, lada depozitare

Descriere detaliată

                                                                             disponibil si pe celalalt colt/ coltar extensibil suprafata de dormit lada de depozitare arcuri sinusoidale tetiere reglabile structura coltar demontabilitate coltar​ 

Coltar U extensibil PHOENIX XL, lada depozitare, structura din lemn masiv si pal, sezut din arcuri si spuma, tetiere reglabile, picioare cromate, disponibil si pe piele naturala, multicolor 340x174/220x77/98 Lxl1/l

Deoarece aceste coltare u extensibile completeaza decorul livingului vostru ca o piesa de mobilier clasica, care se va remarca cu usurinta si va adauga un plus de bun gust modului in care ati amenajat camera.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                                   dimensiuni coltar phoenix xl

 

                                                                        +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul lung (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

 

coltar extensibil ​Coltar extensibil, cu o extensie de tip sertar ce culiseaza de sub sezut, apoi se ridica si formeaza impreuna cu sezutul un pat de dimensiuni impresionante.

 

suprafata de dormit Suprafata de dormit: 123x267 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare pozitionata sub sezlong, care poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a acestuia.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

tetiere reglabile Tetiere reglabile.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

 

demontabilitate coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

 

Alte optiuni de coltare gasesti in categoria de mobila living.

Parteneri de Top la Acaju

Sus