Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare cu sezlong EMPONA, lada pentru depozitare

Descriere detaliată

                                                                              coltar extensibil     structura coltar demontabilitate coltar

Coltare cu sezlong EMPONA, lada pentru depozitare, picioare metalice, structura din lemn masiv, saltea cu arcuri sinusoidale si spuma, tetiere reglabile, spatarul are functie de reglaj, multicolor, 290x215x77/94 Lxlxh1/h2

Acest coltar cu sezlong EMPONA este combinatia perfecta dintre stil și funcționalitate

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                           

                                                                          +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Livio este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 138x220 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile cat si mecanism de reglare al spatarului, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent si spuma poliuretanica.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

Alte modele de coltare, canapele si multe alte piese de mobilieri gasesti la MOBILA LIVING.

Parteneri de Top la Acaju

Sus