Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare extensibile albe GUSTO, extensibil, lada depozitare

Descriere detaliată

                                                                   disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat lada de depozitare arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

 

Coltare extensibile albe GUSTO, extensibil, lada depozitare, sezut cu arcuri si spuma, structura din lemn masiv si pal, suprafata dormit 180x125 cm, multimateriale si multicolor, 240x200x94 cm LxlxH

IN STOC CU SEZLONGUL PE PARTEA STANGA, BAZA EVOLUTION 8 SI SEZUT EVOLUTION 9 SI CU SEZLONGUL PE PARTEA DREAPTA, NUANTA SOFT 1.
ORICARE ALTA NUANTA VINE PE COMANDA IN APROXIMATIV 7 SAPTAMANI!

 

Acest coltar extensibil alb este tapitat cu piele ecologica, astfel fiind o piesa care va da o nota luxurianta in orice interior.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

coltar disponibil pe celalalt brat Coltarul poate fi achizitionat cu sezlongul pe partea stanga sau cu sezlongul pe partea dreapta.

 

coltar extensibil Coltarul Gusto este un coltar extensibil, are o extensie de tip sertar ce gliseaza de sub sezut catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un tot unitar. Este un coltar  rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 125x180 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

spuma poliuretanica Sezutul contine si umplutura de spuma poliuretanica pentru a spori confortul.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal. Lada de depozitare este din pal cu intarituri de lemn masiv.

 

 

demontabilitate coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltarele sunt disponibile in culorile si materialele disponibile in mostrarul virtual.
  • Alte optiuni de coltare gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus