Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Coltare extensibile cu cadru metalic OLIMP, sezlong stanga, stofa, tetiere reglabile, structura din otel rezistent, sezut cu arcuri bonell, suprafata dormit 210x135 cm, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 250x170x85 cm LxlxH

Descriere detaliată

                                                             disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de dormit lada de depozitare tetiere reglabile arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea

ALEGE COLTARe EXTENSIBILe cu cadru metalic OLIMP, LADA DEPOZITARE, SEZLONG STANGA, MULTICOLOR

Olimp este un coltar extensibil cu cadru metalic potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". 

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial de 135x210 cm. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 135x210 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

arcuri bonell Structura sezutului cuprinde arcuri bonell din otel.

 

structura canapea Structura coltarului este realizata cu preponderenta din aliaj de otel.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltarele sunt disponibile pe material textil.
  • Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus