Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Coltare extensibile de calitate TUNIS, lada depozitare

Descriere detaliată

                                                               disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de dormit lada de depozitare arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

Coltare extensibile de calitate TUNIS, lada depozitare, cadru lemn masiv, sezut pe baza de arcuri sinusoidale si spuma, tetiere cu reglaj, picioare metalice, multicolor, 275x223x70/90 L x l x H1/H2

De ce? Pentru ca Tunis este un coltar extensibil de calitate care impresioneaza prin aspect si functionalitate. Tetierele, picioarele metalice, lada pentru depozitare si extensia tip sertar, sunt doar cateva atributii reunite la un loc pentru a crea spatiul perfect de relaxare.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Este un coltar extensibil rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata.

 

coltar extensibil Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip sertar. De sub sezut gliseaza catre inainte o componenta a coltarului care se ridica la inaltimea sezutului formand impreuna o suprafata de odihna.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 118x192 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut  cu lada de depozitare sub sezlong.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

umplutura de spuma Sezutul contine si spuma poliuretanica ce confera un plus de confort.

 

structura coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

demontabilitate coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

  • ACAJU - MOBILEAZA IN STILUL TAU

 

Ai personalitatea ta iar casa trebuie sa arate asta. Mobileaza in stilul tau, alege materialele si culorile care te definesc.
La coltarul extensibil Ariva poti alege un tip de material si o culoare.
Vezi mai jos materialele si culorile. Daca dai click pe un material acesta va aparea in stanga in forma marita.

Materialelele pe care le alegi noteaza-le in casuta aflata sub pretul produsului, denumita "noteaza aici materialele si culorile" si cand adaugi produsul in cos acestea vor fi notate automat in comanda.

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus