Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Coltare extensibile living ieftine BELLAGIO, sezlong dreapta, piele ecologica maro inchis, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri, lada depozitare, tetiere reglabile, suprafata odihna 230x130 cm, multimateriale si multicolor, 280x165x100 cm

Descriere detaliată

                                                                                     disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat arcuri sinusoidale tetiere reglabile​ structura coltar Bellagio demontabilitate coltar Bellagio

ALEGE coltare extensibile living ieftine BELLAGIO, lada depozitare, multicolor

 

Acest coltar extensibil living ieftin BELLAGIO este destinat dormitului zilnic, fapt asigurat de structura rezistenta din care este confectionat acest coltar.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

alegi coltul coltarului poti alege coltar extensibil Bellagio cu colt pe dreapta sau coltar Bellagio cu colt pe stanga.

 

canapea bellagio cu extensie este un coltar Bellagio extensibil, cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

 

canapea bellagio extensibila cu ajutorul extensiei, coltarul Bellagio se transforma intr-o suprafata de odihna cu dimensiunile de 230x130 cm.

 

canapea bellagio cu arcuri sinusoidale sezutul canapelei coltar Bellagio are in structura sa arcuri sinusoidale din otel, elastice si rezistente.

 

canapea bellagio cu tetiere reglabile canapeaua coltar Bellagio are tetiere reglabile.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate coltar Coltarul este demontabil, bratele se detaseaza cu usurinta, iar corpul coltarului Bellagio se imparte in doua bucati, pentru a intra cu usurinta in orice incapere.

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus