Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare extensibile mari MOLINA XL in forma U, sezlong stanga

Descriere detaliată

                                                                              coltar extensibil     structura coltar demontabilitate coltar

Coltare extensibile mari MOLINA XL in forma U, sezlong lung stanga, PRET PROMOTIONAL PENTRU STOFELE MATT VELVET 79,85, 93,97 si 75, lada pentru depozitare, structura din lemn masiv, saltea cu arcuri sinusoidale, tetiere reglabile, 333x210/189x90 Lxl1/l2xH

 

De ce? Pentru ca ai nevoie de un coltar extensibil mare pentru camera ta spatioasa dar care sa fie si functional datorita tetierelor regrabile si suprafetei mari de relaxare.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                           coltar-extensibil-molinaxl/

                                                                          +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul mai lung (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Molina XL este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial de 124x265 cm. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 124x265 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

Accesand MOBILA LIVING gasesti diverse modele de coltare potrivite camerei tale spatioaze de zi.

Parteneri de Top la Acaju

Sus