Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare extensibile pentru dormit zilnic MOLINA MINI

Descriere detaliată

                                                                              coltar extensibil     structura coltar demontabilitate coltar

Coltare extensibile pentru dormit zilnic MOLINA MINI, PRET PROMOTIONAL PENTRU MATERIALELE MATT VELVET 79, 85, 93, 97, 75, lada pentru depozitare, structura din lemn de esenta tare, salteaua include arcuri faliste si spuma, 277x189x90 LxlxH

Pentru ca este un coltar extensibil pentru dormit zilnic ce ofera o suprafata de odihna mare pe un sezut de arcuri si spuma.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                           coltar-extensibil-molinamini/

                                                                          +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Molina MINI este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 125x210 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri faliste si spuma.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

Alte variante de coltare pentru dormit zilnic gasesti pe MOBILA LIVING.

Parteneri de Top la Acaju

Sus