Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare extensibile superbe NOLAN, lada depozitare

Descriere detaliată

                                                                              coltar extensibil     structura coltar demontabilitate coltar

Coltare extensibile superbe NOLAN, PRET PROMOTIONAL PENTRU materialele evolution 15, 17, 12, 13, 03, lada pentru depozitare, picioare metalice, structura din lemn masiv, saltea cu arcuri sinusoidale si spuma, 253x180x88 LxlxH

Acest coltar extensibil superb NOLAN este multifuncțional, cu un design inovativ ce permite convertirea acestuia intr-un pat confortabil pentru 2 persoane

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                           coltar-extensibil-nolan/

                                                                          +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Nolan este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 126x197 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent si spuma poliuretanica.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

Alte optiuni de coltare inovative gasesti la MOBILA LIVING.

Parteneri de Top la Acaju

Sus