Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare moderne din piele naturala LUTON

Descriere detaliată

                                              disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat lada de depozitare tetiere reglabile arcuri sinusoidale umplutura de spuma disponibil pe piele structura coltar demontabilitate coltar

Coltare moderne din piele naturala LUTON, sezlong stanga,  lada depozitare, sezut din spuma si arcuri, structura din lemn masiv si pal, suprafata dormit 200x125 cm, multimateriale si multicolor, 275x225x71/85 cm Lxlxh1/h2

Acest coltar modern din piele naturala va fi un rasfat pentru tine si oaspetii tai. Confortul dat de pielea naturala este de vis!

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

 

coltar extensibil Coltarul Luton este un coltar extensibil, cu un sistem de extensie de tip sertar, ce se trage de sub sezut si se ridica la nivelul sezutului, formand cu acesta un tot unitar.

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 200x125 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a acestuia.

 

tetiere reglabile Tetiere reglabile.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei  include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

umplutura de spuma Sezutul contine umplutura de spuma poliuretanica.

 

coltarul este disponibil si pe piele Coltarul Luton este disponibil si pe piele naturala.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltare living, Luton se remarca prin formele drepte, usor indulcite, prin sezuturile usor matlasate, tetierele inalte ce ajuta la o buna pozitionare a spatelui si prin linia moderna ce se inchide cu picioarele metalice.
  • Coltarele Luton  sunt disponibile doar in dimensiunile de mai sus.
  • Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica, texturi de stofa si piele naturala.
  • Integral din stofa, piele ecologica sau piele naturala.
  • Alte optiuni de coltare gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus