Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Coltare si canapele ieftine Olimp, extensibile, lada depozitare, sezlong stanga, stofa Bahama 08, sezut cu arcuri bonell, structura din aliaj de otel, suprafata odihna 210x135 cm, tetiere reglabile, multimateriale si multicolor, 250x170x85 cm LxlxH

Descriere detaliată

                                                       disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de dormit lada de depozitare tetiere reglabile arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea                   

DE CE SA ALEGI coltare si canapele ieftine OLIMP, LADA DEPOZITARE, SEZLONG STANGA, MARO?           

 

Deoarece aceste coltare si canapele ieftine au forme placute si sunt tapitate in stofa , remarcandu-se prin culorile vaste si moderne.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial de 135x210 cm. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 135x210 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

arcuri bonell Structura sezutului cuprinde arcuri bonell din otel.

 

structura canapea Structura coltarului este realizata cu preponderenta din aliaj de otel.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

Pentru un living modern si confortabil, poti achizitiona si o masuta de cafea.

                                                                           

Parteneri de Top la Acaju

Sus