Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Coltare sufragerie ieftine LATINO, extensibile, sezlong dreapta, suprafata dormit 210x135 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri sinusoidale, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 275x195x84 cm LxlxH

Descriere detaliată

                                                                  disponibil si pe celalalt colt coltar Latino dimensiuni se extinde pat lada de depozitare suprafata prevazuta cu arcuri sinusoidale structura coltar demontabilitate coltar 

DE CE SA ALEGI COLTARE SUFRAGERIE IEFTINE LATINO, EXTENSIBIL, 275x195x84 (L x l x H), MULTICOLOR?

 

Deoarece acest coltar sufragerie ieftin se poate achizitiona intr-o gama vasta de nuante oferind livingului un aspect luminos dar si prietenos.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

               

                                                                               +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

coltar disponibil pe celalalt brat ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". 

 

coltar extensibil Coltar extensibil, cu o extensie de tip sertar ce culiseaza de sub sezut, apoi se ridica formand un pat confortabil cu o suprafata de 135x210 cm. 

 

se extinde pat​ Suprafata de odihna: 135x210 cm

 

suprafata prevazuta cu arcuri sinusoidale  Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

lada de depozitare  Coltarul este prevazut cu lada de depozitare pozitionata in sezlong, care poate fi accesata prin ridicarea sezutului in sus.

 

structura canapea Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

 

demontabilitate canapea Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 MOBILEAZA IN STILUL TAU

 

Ai personalitatea ta iar casa trebuie sa arate asta. Mobileaza in stilul tau, alege materialele si culorile care te definesc.
La coltarul Latino poti alege intre materiale si culori diferite dupa regula:

  • un singur material si o singura culoare

Vezi mai jos materialele si culorile.  Materialele disponibile sunt organizate in 4 categorii, toate sunt de maxima calitate pentru nivelul lor:

  • CEL MAI BUN PRET 
  • CASUAL
  • ELEGANCE
  • PLATINUM

ATENTIE! CAND VREI SA ADAUGI PRODUSUL IN COS, TREBUIE SA URMEZI PASII DE MAI JOS:

  • alege materialul dorit din mostrarele de mai jos;
  • noteaza materialul ales in casuta aflata sub pretul produsului apoi selecteaza din ce categorie face parte materialul ales

                                               

 

 

Alte optiuni de coltare gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus