Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Comoda 4 usi AZTECA REG4D, sonoma/alb

Descriere detaliată

Comoda 4 usi AZTECA REG4D, carcasa sonoma si fronturi alb lucioase, inchidere silentioasa, front infoliat MDF, margini rotunjite, 105x41x84 cm

Colecția de mobila moderna Azteca se distinge prin culori luminoase și un finisaj surprinzător al fronturilor, acestea fiind fronturi speciale, infoliate cu o folie PVC ce innobileaza aspectul, asigura o protectie mare la uzura si sunt usor de intretinut. Fronturile sunt rotunjite catre margini, fiind "indulcite" printr-o frezare atenta, lipsind obisnuitele suprafete ce se inchid cu muchii drepte. Un alt semn distinctiv al colectiei AZTECA este contrastul de culoare dintre manerul ingenios amplasat intr-o canelura frezata rotunjit pe front si restul frontului. Pe fronturile unde nu este prezent manerul in contrast cu restul frontului, deschiderea se face prin manere ascunse, amplasate in laterala frontului. Colectia de mobila Azteca se incadreaza dupa design in stilurile de design minimalist si modern.

  • Comoda AZTECA este potrivita in orice loc al casei, oferind spatiu pentru a stoca orice. Ai patru compartimente spațioase unde poți aranja haine și alte obiecte personale.
  • Forma ușoară și minimalistă a mobilierului se datorează unor fronturi ușor rotunjite. Mobila va domina camera și va sublinia caracterul său modern.
  • Închiderea și deschiderea silentioasa a mobilierului este asigurată de balamalele de marcă cu funcția de închidere silențioasă a fronturilor.

Piesele de mobilier individuale ale colecției Azteca pot fi combinate la alegere, Azteca fiind un program de mobilier modular, astfel ca modul de aranjare a mobilei în cameră poate fi schimbat ori de câte ori este necesar, sistemele modulare de mobilier avand avantajul ca poti sa configurezi, reconfigurezi si sa completezi mobilierul cum vrei si cand vrei. Cu click pe albastru vezi intreaga colectie de mobila Azteca.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Materiale folosite:

  • Corpul: PAL, folie de finisaj, margini de melamină
  • Fronturi: placă MDF, folie PVC
  • Mânere: matriță din MDF, folie din PVC
  • Accesorii: balamale cu o casă liniștită
  • Picioare: Schwinn (față), PIMAR-PLASTICS (din spate)

 

Utilizarea produsului:
 

Curățați mobilierul cu o cârpă ușor umedă sau un prosop de hârtie.

 

Produsul este destinat auto-asamblării.

Alte optiuni de comode cu finisaje surprinzatoare gasesti la MOBILA HOL

Parteneri de Top la Acaju

Sus