Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Comoda IDENTO pentru coltul din dreapta

Descriere detaliată

Comoda de colț Idento - se va ocupa de colțul din dreapta al încăperii

Colecția de mobila Idento  este creata intr-un stil clasic cu ajutorul lamelelor aplicate pe fronturi și a finisajelor decorative.

Comoda de colt Idento este un dulap elegant ce iti va permite să gestionezi colțurile incaperii într-un mod simplu și elegant, maximizând astfel potențialul unui aranjament interior. Interiorul spațios al dulapului iti permite să amenajezi spațiul în funcție de preferințele și nevoile tale.

Suprafața de deasupra poate fi utilizată pentru diverse obiecte decorative fiind un loc bun pentru afișarea fotografiilor de familie.

Culorile proaspete, albe, ale mobilierului vor sta la baza utilizarii multor accesorii colorate și vor reîmprospăta aspectul interior.

Cabinetul pentru camera de zi a fost subliniat cu piese aplicate, mânere decorative și stilistica picioarelor care ridică ușor mobila deasupra podelei. Stilul clasic este accentuat de suprafetele acoperite cu patină.

Mobilier în versiunea cu deschiderea pe stânga și cu deschiderea pe dreapta. Dulapul de colț pentru camera de zi din stânga este ideal pentru achizionarea impreuna cu vitrina de colt.

Colecția Idento oferă posibilitatea de amenajare pentru un living elegant, dormitor, sufragerie sau birou. Combinația dintre simetrie și echilibru de stil va accentua natura galantă a fiecărui aranjament.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Materiale folosite:

  • Corpul: plăci aglomerate de lemn, laminate
  • Fronturi: MDF laminat, benzi MDF, lac, patina
  • Accesorii: glisiere, suporturi metalice

 

Mod de utilizare:

Ștergeți mobilierul cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie.

 

Produsul este destinat auto-asamblării.

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Cozonac Paraschiva, 15 Octombrie 2018

As vrea sa știu dacă aceasta comoda o sa o mai aveți pe stoc?

Sus