Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Comoda TV cu sertare IDENTO

Descriere detaliată

Comoda TV cu sertare  IDENTO, alb patinat, structura din pal, 124,5x53,5x47 cm Lxlxh

Colecția Idento este o colectie de mobila clasica, caracteristice acesteia sunt fronturile cu profile de mdf aplicate pe marginea suprafetelor, manerele de stil clasic si culoarea alb patinat.

Comoda tv Idento este o solute foarte bună de a crea interiorul camerei de zi, luând în considerare funcționalitatea acestuia. Blatul comodei și cele 2 rafturi deschise iti vor permite să organizezi in mod convenabil echipamentul radio-tv și alte gadgeturi necesare în camera de zi. Mobilierul este echipat suplimentar cu două sertare la îndemână pentru articole mici și electronice.

Colecția Idento oferă piese de mobilier pentru un living elegant, dormitor, sufragerie sau birou. Combinația dintre simetrie și echilibru de stil va accentua natura galantă a fiecărui aranjament.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici:

  • Două deschideri de ventilație pozitionate in partea din spate a mobilei permit cablarea liberă și permite circularea constantă a aerului în jurul echipamentului audio.
  • Culorile proaspete, albe, ale mobilierului vor sta la baza multor accesorii colorate și vor reîmprospăta aspectul interior.
  • Dulapul cu două uși a fost conturat cu profile de mdf si mânere decorative iar stilistica picioarelor care ridică ușor mobila deasupra podelei este deosebita.. Stilul clasic este accentuat de suprafetele patinate.

 

Materiale folosite:

  • Corpul: plăci aglomerate de lemn, laminate
  • Fronturi: panou MDF, laminate, MDF benzi, lac, patina
  • Accesorii: glisiere, suporturi metalice

 

Mod de utilizare:

Ștergeți mobilierul cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie.

 

Produsul este destinat auto-asamblării.

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus