Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

De ce noi ?

 

Deoarece ne dorim să îți aducem o gamă variată de produse din care să alegi pentru a-ți putea spune de fiecare dată: "Mobilează în Stilul Tău". Și pentru că Acaju îți înțelege dorințele și reușește să facă totul cât mai simplu pentru tine!


Acum 11 ani am pornit într-o călătorie spre împlinirea unui vis, iar astăzi putem afirma cu tărie că l-am atins și că am devenit ceea ce ne-am propus: Furnizori de Fericire pentru Oameni.

 

O afacere este după chipul și asemănarea celor care lucrează în ea.

 
echipa Acaju

Am început călătoria cu Acaju pentru a deveni Furnizori de Fericire acum 11 ani. Poate că pare exagerat că ne-am propus asta, însă nu este deloc așa. Totul a pornit de la ideea că trăim într-o lume în care totul se desfășoară pe repede înainte, iar timpul care ne rămâne pentru a găsi plăcerea de a trăi fericiți este prea scurt. Aici vrem să intervenim noi și să ne aducem contribuția pentru a-i face pe oameni fericiți.

Nu știm dacă vom reuși întotdeauna, însă cu siguranță vom face maxim din ceea ce ține de noi.

 

Credem că o echipă unită și dedicată aceluiași vis te poate face să îți transformi visul în realitate. De aceea punem accent pe echipă și pe satisfacția clientului de fiecare dată. Suntem 30 de oameni care te așteaptă să îți dăruiască fericire!

 


 

Cum reușim să facem ca lucrurile să fie cât mai simple pentru ca tu să poți mobila în stilul tău:

 

  • Îți aducem o gamă variată de peste 3000 de produse, într-un singur loc

  • Îți punem la dispoziție o gamă variată de culori, materiale și texturi din care poți alege pentru a mobila așa cum îți dorești

  • Ai posibilitatea să comanzi fără să achiți avans

  • Poți comanda de oriunde din România pentru că livrăm în orice zonă a țării

  • Poți achita comanda direct la curier

  • Ai dreptul să te răzgândești în 30 de zile și să returnezi produsele gratuit

  • Poți primi contravaloarea costului de transport dacă ne trimiți un mic video făcut cu telefonul cu produsul montat în casa ta


De 11 ani, mobila noastră a ajuns la mai mult de 25.000 de clienți. Poți vedea aici ce spun câțiva dintre ei.  Te așteptăm și pe tine să-ți împlinești visul! Ne găsești la 0735 900 614.

Sus