Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Dulap 3 usi AZTECA alb, fronturi superlucioase infoliate, margini rotunjite, inchidere silentioasa, 180x57x210 cm

Descriere detaliată

Sifonier 3 usi AZTECA - este la dispozitia ta

 

Colecția Azteca se distinge prin culori luminoase și un finisaj surprinzător al fronturilor, acestea fiind fronturi speciale, infoliate cu o folie PVC ce innobileaza aspectul, asigura o protectie mare la uzura si sunt usor de intretinut. Fronturile sunt rotunjite catre margini, fiind "indulcite" printr-o frezare atenta, lipsind obisnuitele suprafete muchii drepte. Un alt semn distinctiv al colectiei AZTECA este contrastul de culoare dintre manerul ingenios amplasat intr-o canelura frezata rotunjit pe front si restul frontului. Pe fronturile unde nu este prezent manerul in contrast cu restul frontului, deschiderea se face prin manere ascunse, amplasate in laterala frontului.

  • Dulapul cu trei uși AZTECA iti permite să depozitezi confortabil toate articolele de îmbrăcăminte. La dispoziția ta, ai o parte de dulap ce contine o bară pentru umerase și două rafturi (in partea de sus și de jos) și o parte a dulapului care este impartita în mod simetric de cinci rafturi.
  • Aceeași piesă de mobilier își poate schimba personalitatea în funcție de culoare. Opțiunile de culoare oferă posibilități pentru o integrare intr-un design individual al interiorului.
  • Mânerul original magic wenge sub forma unei benzi groase decorative transforma dulapul dintr-o piesă de mobilier simplă, geometrică, intr-o piesa ce iese din multime
  • Datorită balamalelor de marcă echipate cu un sistem silențios de auto-închidere, te poți bucura de utilizarea in liniste a mobilierului în fiecare zi.

Colecția Azteca este modernitatea închisă în piese minimaliste ale colecției. Prin alegerea modulelor individuale, poți crea combinatii inedite pentru dormitor și camera de zi.


Materiale folosite:

 

  • Corpul: PAL, folie de finisaj, margini de melamină
  • Fronturi: MDF, folie PVC,
  • Mânere: folie MDF, folie din PVC
  • Accesorii: balamale silentioase
  • Picioare: Schwinn (față), PIMAR-PLASTICS (din spate)

 

Utilizarea produsului:

 

Curățați mobilierul cu o cârpă ușor umedă sau un prosop de hârtie.

 

Mobilierul este destinat pentru auto-asamblare.

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Sus