Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Dulap AZTECA, stejar/alb, inchidere silentioasa, 105x57x193 cm

Descriere detaliată

Dulap 2 usi  AZTECA - optim pentru un dormitor mic

 

Colecția Azteca se distinge prin culori luminoase și un finisaj surprinzător al fronturilor - această combinație se potriveste perfect în aranjamentele moderne.

  • Dulapul Azteca cu două uși iti permite să depozitezi confortabil hainele. In zona mai mare in care vei regasi o bara de haine vei putea depozita hainele mari, de exterior. Pe raftul din partea de sus vei putea aranja haine pe care nu le porti în fiecare zi.
  • Un dulap practic își poate schimba personalitatea în funcție de culoare. Opțiunile de culoare diversificate iti vor permite să alegi o piesă de mobilier care să iti satisfacă așteptările.
  • Mânerul original sub forma unei benzi wenge în culoarea stejar wenge magiei da farmec unei piese de mobilier simplă din punct de vedere geometric.

Închiderea și deschiderea silentioasa a mobilierului este asigurată de balamale premium prevazute cu funcția de închidere silențioasă a fronturilor.

Cu elementele componente ale colecției Azteca, ai ocazia de a aranja un interior care combină un design unic și un design atemporal. Modulele individuale de mobilier iti vor permite amenajarea interiorului camerei de zi și a dormitorului pentru ea și pentru el.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

  inchidere silentioasa a usilor cu balamale premium

 

 

  Fabricat in Europa.


Materiale folosite:

  • Corpul: PAL, folie de finisaj, margini de melamină
  • Fronturi: placă MDF, folie PVC
  • Mânere: folie MDF, folie din PVC

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Parteneri de Top la Acaju

Sus