Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Dulap dormitor usi glisante DOME DO 03

Descriere detaliată

Dulap dormitor usi glisante DOME DO 03, stejar sonoma/crem cu model, structura din pal, 215x150x60 cm hxLxA

Deoarece aceste dulapuri dormitor usi glisante Dome iti pun la dispozitie o diversitate de fronturi de usi cu oglinda sau fara oglinda pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti ceva cu care sa iti construiesti ambientul de dormitor care te caracterizeaza. 
Dulapurile cu usi glisante DOME fac parte dintr-o colectie de mobilier de dormitor unde gasesti dulapuri cu usi glisante, paturi complete (tot cu somiera), noptiere si comode. Toate acestea pot fi combinate oricum vrei, nu ai nicio restrictie, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici:

  • Dulapul haine usi glisante DOME DO 03 stejar sonoma/crem cu model, 215 x 150 x 60 cm este construit cu o carcasa din pal de culoarea stejarului, fronturile sunt din pal iar insertia de la mijloc este din MDF cu model.
  • Compartimentarea interioara este ca in imaginea de mai sus: in partea superioara are polite pentru haine impaturite, o jumatate de dulap pe verticala este cu polite, rezultand 6 spatii de depozitare haine impaturite, iar alta jumatate pe verticala este cu bara de haine.
  • Deschiderea dulapului se face prin glisare stanga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silentios.
  • Dulapul se livreaza in pachete, bine ambalat si necesita montaj.

Dimensiuni dulap: 215 x 150 x 60 cm.

 

Utilizarea produsului:

  • Curățați suprafața mobilierului cu o cârpă moale. Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice.

Produsul este destinat auto-asamblării.

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

 

Comentarii

de către Alexandra, 30 Martie 2020

Produsul a venit usor lovit la unul dintre colturi si nu de la transport pt ca ambalajul era intact. Foarte, foarte greu de montat, schita nu este absolut deloc explicita. Desi am avut personal specializat pe montaj de mobila tot am intampinat dificultati. Dulapul este destul de spatios, culoare placuta insa grilajul de pe usi nu seamana deloc cu cel din poza este mai degeaba albastru petrol.

de către Filimon, 02 Decembrie 2018

Frumos

Parteneri de Top la Acaju

Sus