Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Dulap usi glisante DOME 02 150

Descriere detaliată

Dulap usi glisante DOME 02 wenge/crem cu oglinzi, 215x150x60 cm

Gama de dulapuri cu usi glisante DOME iti pune la dispozitie dulapuri cu lungimi de 150 cm, 200 cm, 240 cm si o diversitate de fronturi de usi cu oglinda sau fara oglinda pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti ceva cu care sa iti construiesti ambientul de dormitor care te caracterizeaza. 
Dulapurile cu usi glisante DOME fac parte dintr-o colectie de mobilier de dormitor unde gasesti dulapuri cu usi glisante, paturi complete (tot cu somiera), noptiere si comode. Toate acestea pot fi combinate oricum vrei, nu ai nicio restrictie, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici:

  • Dulapul haine usi glisante DOME DO 02 nuc/crem cu oglinzi, 215 x 150 x 60 cm este construit cu o carcasa din pal de culoarea nucului, fronturile sunt din pal iar insertia de la mijloc este din MDF cu model si este prevazut cu oglinzi mari pe ambele usi.
  • Compartimentarea interioara este ca in imaginea de mai sus: in partea superioara are polite pentru haine impaturite, o jumatate de dulap pe verticala este cu polite, rezultand 6 spatii de depozitare haine impaturite, iar alta jumatate pe verticala este cu bara de haine.
  • Deschiderea dulapului se face prin glisare stanga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silentios.
  • Dulapul se livreaza in pachete, bine ambalat si necesita montaj.

Dimensiuni dulap: 215 x 150 x 60 cm. Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Bucur Emma, 22 Ianuarie 2019

se vinde mobila si fara pat

de către Madalina, 08 August 2018

Se poate face și pe comanda la fel că cel din poza dar de 1,60 lungime și cât ar costa

Parteneri de Top la Acaju

Sus