Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Dulap usi glisante 150 cm DOME DO 05

Descriere detaliată

Dulap usi glisante 150 cm DOME DO 05, wenge cu oglinzi mari, 215x150x60 cm

Deoarece aceste dulapuri usi glisante Dome sunt reprezentate de un design simplu și elegant, fiind totodata foarte încăpătoare.

Gama de dulapuri cu usi glisante DOME iti pune la dispozitie dulapuri cu lungimi de 150 cm, 200 cm, 240 cm si o diversitate de fronturi de usi cu oglinda sau fara oglinda pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti ceva cu care sa iti construiesti ambientul de dormitor care te caracterizeaza. 
Dulapurile cu usi glisante DOME fac parte dintr-o colectie de mobilier de dormitor unde gasesti dulapuri cu usi glisante, paturi complete (tot cu somiera), noptiere si comode. Toate acestea pot fi combinate oricum vrei, nu ai nicio restrictie, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici:

  • Dulapul haine usi glisante DOME DO 05 wenge cu oglinzi, 215 x 150 x 60 cm este construit cu o carcasa din pal de culoare wenge, fronturile sunt din pal si are oglinzi mari pe ambele usi.
  • Compartimentarea interioara este ca in imaginea de mai sus: in partea superioara are polite pentru haine impaturite, o jumatate de dulap pe verticala este cu polite, rezultand 6 spatii de depozitare haine impaturite, iar alta jumatate pe verticala este cu bara de haine.
  • Deschiderea dulapului se face prin glisare stanga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silentios.
  • Dulapul se livreaza in pachete, bine ambalat si necesita montaj.

Dimensiuni dulap: 215 x 150 x 60 cm. 

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Kaszani Ana-Maria, 12 Octombrie 2020

Dulap usi glisante 150 cm dome do 05

de către Gutuman cristian, 20 August 2019

Imi place modelul foarte mult...dar de 2 metri lungime .faceti??

Parteneri de Top la Acaju

Sus