Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Dulap usi glisante oglinda DOME DO 06 240

Descriere detaliată

Dulap usi glisante oglinda DOME DO 06, stejar sonoma/crem cu oglinzi, 215x240x60 cm

Deoarece aceste dulapuri usi glisante oglinzi Dome impresioneaza prin calitatea elementelor care le compun, avand un design perfect pentru dormitorul tau.

Gama de dulapuri cu usi glisante DOME iti pune la dispozitie dulapuri cu lungimi de 150 cm, 200 cm, 240 cm si o diversitate de fronturi de usi cu oglinda sau fara oglinda pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti ceva cu care sa iti construiesti ambientul de dormitor care te caracterizeaza. 
Dulapurile cu usi glisante DOME fac parte dintr-o colectie de mobilier de dormitor unde gasesti dulapuri cu usi glisante, paturi complete (tot cu somiera), noptiere si comode. Toate acestea pot fi combinate oricum vrei, nu ai nicio restrictie, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici:

  • Dulapul haine usi glisante DOME DO 06 stejar sonoma/crem cu oglinzi, 215 x 240 x 60 cm este construit cu o carcasa din pal de culoarea stejarului, fronturile sunt din pal iar insertia de la mijloc este din MDF cu model si este prevazut cu oglinzi mari pe ambele usi.
  • Compartimentarea interioara este ca in imaginea de mai sus: in partea superioara are polite pentru haine impaturite, o jumatate de dulap pe verticala este cu polite, rezultand 6 spatii de depozitare haine impaturite, iar alta jumatate pe verticala este cu bara de haine.
  • Deschiderea dulapului se face prin glisare stanga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silentios.
  • Dulapul se livreaza in pachete, bine ambalat si necesita montaj.

Dimensiuni dulap: 215 x 240 x 60 cm.

 Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Vizitator, 15 Septembrie 2020

Buna ziua! Revin cu un comentariu,am fost dur data trecuta, totuși în firma aceasta sunt și mulți oameni de bună credință,își fac treaba bine! Mobila este de calitate.Aveti grija la detalii.Se poate și mai bine.Comandati dar fiți atenți la recepția mobilei.

de către Vizitator, 14 Septembrie 2020

Material de calitate.Restul este execrabil.Podeaua si partea superioară a sifonierului este din două bucăți, si datorita acestui fapt ușilor glisante se inchid imperfect, am o fanta de 3 cm im partea stângă sus si 3cm in partea de jos dreapta. Am primit pachetul cu două lateraledreapta, la sesizare au fost promti a Si am primit repede partea stângă dar cu totul alta culoare decât cea dreapta.Nu recomand produsul si nici firma.

de către Vizitator, 11 Decembrie 2019

Bună ziua alte culori negru sau alb

de către Dincă stela, 01 Decembrie 2019

Îmi place foarte mult dar as dori înălțimea sa fie de 200 cm dacă se poate?

de către Vizitator, 27 Octombrie 2019

Sunt frumoase dar eu vreau dimensiunile de 190cu 190 se poate si cat costa

Parteneri de Top la Acaju

Sus