Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
MOBILEAZA IN STILUL TAU

Dulapuri Baie si Balcon

DULAPURI BAIE SI DULAPURI BALCON LA INDEMANA TA

Au trecut de mult vremurile in care baile si balcoanele caselor noastre erau utilate in mod simplu si de multe ori nepractic.
E timpul ca dulapuri baie sa fie o alegere fireasca pentru fiecare dintre noi, fie ca alegem dulap de baie simplu, dulap oglinda baie sau dulap lavoar.
De regula cautam sa avem dulap suspendat baie, dar ceea ce conteaza este ca aceste dulapuri baie sa fie potrivite cu baia in care ajung.
Cand alegi dulapuri baie si doresti ca acestea sa fie suspendate, tine cont de suprafata pe care le vei suspenda si de modul de prindere in asa fel incat dulapul suspendat baie sa nu se transforme intr-o problema ulterioara.
Unul din dulapurile de baie este bine sa fie ales din categoria de dulap cu oglinda baie deoarece vei economisi din suprafata dand o utilizare dubla unei singure piese de mobilier.
Multi dintre noi cauta si dulap lavoar care se alege in functie de chiuveta de baie pe care o folosesti. Gama de dulapuri lavoar e destul de mare dar alegerea trebuie sa tina cont de dimensiunile potrivite si de forma pe care doresti sa o alegi pentru chiuveta.
O alta zona din casa care si-a capata respectul in ultimii ani este zona de balcon, acesta avand de regula o utilitate dubla, de spatiu de depozitare si de zona de relaxare. In functie de ce ne dorim, alegem acel dulap balcon care sa corespunda dimensiunilor si utilitatii sau cautam un dulap depozitare balcon simplu si practic.
 
Tie ce fel de dulap balcon crezi ca ti se potriveste? Un dulap depozitare balcon sau unul pe care sa il folosesti cand iesi la soare si cafea?

Sus