Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Masuta de cafea AZTECA, stejar sanremo cu stejar canterbury, tratata antiabraziune, 110x65x40 cm

Descriere detaliată

Masuta de cafea AZTECA -  completează interiorul

Colecția Azteca se distinge prin culori luminoase și un finisaj surprinzător al fronturilor - această combinație se potriveste  perfect în aranjamentele moderne.

Masuta de cafea Azteca se potriveste perfect într-un spațiu mic și va permite o odihnă confortabilă cu o ceașcă de cafea preferată.
Partea superioară a masutei de cafea Azteca este acoperită cu un material care îi întărește rezistența la abraziune datorită căruia va rămîne la fel de noua pentru o lungă perioadă de timp.
RaftUL suplimentar de sticlă mărește funcționalitatea mobilierului - poti pune reviste și alte articole mici pe ea, vei elibera spațiu pe blat și iti va ramane mai mult spatiu pentru relaxare.
Combinație de culoare din lemn de stejar San Remo cu inserții în culoarea stejarului de la Canterbury ofera personalitate aparte acestei masute.

O masuta de cafea Azteca în combinație cu o comoda cu sertare și o vitrina va crea un interior modern și funcțional al camerei de zi. Prin combinarea corpurilor rămase din sistemul Azteca, vei aranja și o sală de mese și un dormitor liniștit.


Materiale folosite:

Corpul: PAL, folie de finisaj, margini de melamină
Suprafață de masă: MDF, lac
Raft: sticlă in culoarea bronzului

 

Sus