Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Mobila living suspendata NEW VISION 7

Descriere detaliată

Mobila living suspendata NEW VISION 7, alb lucios/stejar Ribbeck, contine: comoda TV, dulap cu biblioteca, 2 dulapuri suspendate, 224x35x185 cm Lxlxh

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Deoarece aceste mobile living suspendate NEW VISION impresioneaza cu aspectul lor clar si modern, ce confera camerei un aspect proaspat si elegant.
Unitatea de perete are decorul in alb si stejar Ribbeck intr-o combinatie usor de asortat cu alte piese de mobilier moderne.
Livingul NEW VISION 7 ofera o multime de spatiu pentru carti, dvd-uri, obiecte decorative sau alte obiecte din casa.
Usile pot fi deschise fara maner, ceea ce subliniaza linia curata de design a livingului.
Cele 4 corpuri de perete au in spatele fronturilor de usa rafturi reglabile ce te ajuta sa depozitezi cu usurinta diverse obiecte.

Este spatiu suficient si pentru orice tip de televizor. Unitatea de perete convinge insa nu doar prin eleganta ci si prin pretul de chilipir.

Pentru un living modern si confortabil, poti achizitiona un coltar si o masuta de cafea.

Dimensiunea de 185 cm la living se refera la inaltimea la care trebuie amplasat livingul in partea superioara, corpurile de mobilier verticale avand 160 cm in inaltime.

 

Comentarii

de către Mihaela, 27 Septembrie 2020

Va rog sa detaliați materialul din care este confectionat. Interior din pal cel mai probabil, dar fronturile din pal sua mdf, vopsit sau feliat, sisteme de închidere cu push. Care este dimensiunea maxima a televizorului ce poate fi încadrat instabil liber? Exista posibilitatea realizării unui fundal pentru mascarea cablurilor tv?

de către Vizitator, 24 Februarie 2020

Am comandat aceasta model, dar am avut neplăcută surpriza că dimensiunea de 185 pt înălțime este o fabulație. Înălțimea reală este de 160 cm.

Parteneri de Top la Acaju

Sus