Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22
Filtre

Articole

Sfaturi bune pentru reparatii mobila si intretinerea mobilei

Dată: 24 Ianuarie 2020

Si in anul 2020, ca si in trecut, in categoria de sfaturi pentru intretinerea mobilei, in special mobila si mobilier Acaju vei gasi recomandarea ca In intretinerea mobilierului, fie ca este mobila din lemn sau mobilei din pal, trebuie sa eviti acele solutii pentru curatarea mobilei ce contin inalbitori (clor), alcool (ex. spirt), acid, dizolvant (ex. acetona, diluant), sau substante abrazive (ex. detergent vase solid).

Îngrijirea mobilierului este neglijată de mulți. Toată lumea adoră să se lase să cadă în pernele canapelei sau să ia masa la o masă de lemn. Dar dacă suprafata canapelei miroase a vechi, petele de grăsime au intrat in masa de lemn totu devine inconfortabil.
Mobilierul de înaltă calitate are nevoie de îngrijire, astfel încât să poată fi păstrat mult timp și să nu-și piardă frumusețea.

Citește în continuare →

Culoarea anului 2020: Cum îți amenajezi casa în Classic Blue

Dată: 24 Ianuarie 2020

classic blue culoarea anului 2020

 

Dacă în 2019 culoarea anului stabilită de Pantone a fost Living Coral, pentru anul 2020, predicțiile au indicat că va fi un moment de schimbare rapidă, iar inspirația pentru culoarea anului 2020 va fi marină. Alegerea oceanului pentru a defini culorile acestui an se referă la o fluiditate de culori, la profunzime și complexitate. Această paletă de culori liniștitoare se referă la regăsirea calmului, la mai multă relaxare și la schimbarea modului de a alege culorile, ”It’s not just about how colors look in a space, but how they make you feel." Un alt motiv care a stat la această alegere este faptul că albastrul clasic este o culoare omniprezentă. E culoarea Pământului. Așadar, albastrul clasic va fi în centrul atenției, o culoare elegantă și simplă care amintește de cea a cerului la amurg, aducând pace în sufletele oamenilor. Este o culoare aleasă la debutul unui nou deceniu, ca pentru un nou început, o culoare care anticipează poate, ce ne va aduce viitorul. 

Citește în continuare →

Transformă-ți casa într-un decor de film cu mobila antichizată

Dată: 24 Ianuarie 2020

mobila antichizata

Casa ta este spațiul în care te simți destins, te bucuri de prezența celor dragi și te relaxezi la finalul unei zile aglomerate. Cu siguranță vei aprecia acest spațiu și mai mult dacă va fi amenajat cu atenție și decorat într-un fel unic. Dacă nu îți doresti o amenajare anostă și lipsită de stil, te sfătuim să alegi mobilierul care va aduce ceva în plus în orice încăpere din casa ta. Mobila antichizată sau mobilierul în stil vechi este inconfundabil datorită frumuseții, atemporalității designului și finisajelor simple, dar de efect, dând impresia că esti într-un decor de film. Antichizarea este termenul generic folosit pentru a descrie acele finisaje care fac ca mobila sau alte obiecte din lemn să arate de parcă ar fi vechi. Marele avantaj al acestui tip de finisare este că lemnul folosit poate avea mici defecte. Fibra colorată sau răsucită, nodurile, crăpăturile, zgârieturile nu mai reprezintă o problemă, putând fi uneori chiar o notă de unicitate.

 
Citește în continuare →

Cum integrezi o măsuță de toaletă în dormitor

Dată: 24 Ianuarie 2020

masuta de toaleta

 

Din timpuri foarte vechi, măsuța de toaletă era elementul principal al colțului de răsfăț pentru orice doamnă sau domnișoară. Masa de toaletă sau măsuța de machiaj, cum mai este cunoscută, transformă rapid și inconfundabil orice spațiu într-un spațiu de răsfăț în care feminitatea este elementul principal. O măsuță de toaletă te ajută să te pregăteşti mult mai repede în fiecare dimineaţă, să te machiezi rapid şi să te simţi relaxată în timp ce faci toate acestea. Într-o masă de toaletă vei avea toate lucrurile necesare la locul lor, adică perie, clame, farduri, rujuri, parfumuri, bijuteriile şi accesoriile. Poți opta pentru o masă de toaletă simplă, cu taburet sau pentru măsuță de machiaj cu oglindă în triptic și alte accesorii, cum ar fi băncuțele comode care aduc un plus de confort.

 
Citește în continuare →

Mobila de living clasică: design-ul interior mereu la modă

Dată: 17 Ianuarie 2020

Indiferent de vremuri, indiferent de tendințe, stilul clasic rămâne la mare căutare. Un mobilier clasic este foarte potrivit mai ales pentru living, unde se află de fapt centrul căminului, unde alături de zona de relaxare, cu televizorul din fața canapelei, unde stă la dispoziția tuturor din familie, de multe ori chiar a musafirilor, pentru masa din weekend sau cea de sărbători. Mobila de living clasică este un tip special de mobilă, promovată și recomandată tuturor iubitorilor stilului elegant și care doresc să ofere un aer rafinat livingului, cu forme unice din lemn masiv, ample și rotunjite, parcă desprinse dintr-o epocă imperială.

Citește în continuare →

Decorarea casei DUPĂ Sărbători: ce putem păstra și ce aducem nou

Dată: 16 Ianuarie 2020

Decorarea casei DUPĂ Sărbători: ce putem păstra și ce aducem nou pentru 2020

În ianuarie, până la urmă și cei mai încăpățânați dintre noi trebuie să recunoaștem că au trecut sărbătorile de iarnă și nu trebuie să rămânem nostalgici. A trecut Crăciunul cu luminițe colorate, arome și cadouri, a trecut și euforia Revelionului, ne-am bucurat de fiecare minut, am rămas cu amintiri dragi dar, acum este momentul pentru noi începuturi. Ce-ar fi să depășim constructiv momentul despodobirii bradului și al strângerii decorațiunilor care ne-au încântat la sfârșit de an și să încercăm să ne relaxăm redecorând casa pentru a păstra bucuria și atmosfera de sărbătoare în casă. Sigur, revenirea la normal nu este ușoară. De aceea, să pornim de la idea că o casă curată, ordonată, decorată conform personalității noastre, ne va ajuta enorm să păstrăm buna dispoziție în casă, să transformăm casa într-un “camin”

Citește în continuare →

Soluții eficiente pentru curățarea canapelei cu tapițerie din stofă

Dată: 16 Ianuarie 2020

Soluții eficiente pentru curățarea canapelei cu tapițerie din stofă Mobila tapițată cu stofă, reprezentată în principal prin canapele, fotolii și scaune, este o achiziție de calitate, dar costisitoare și de aceea necesită o îngrijire adecvată pentru a fi folosită un timp mai îndelungat. Mai ales fibrele textile se pot păta cu ușurință și pot deveni un mediu propice pentru praf și acarieni. În timp pot căpăta un miros neobișnuit și neplăcut. Curățarea tapițeriei mobilierului te poate ajuta să împrospătezi mirosul canapelei și să faci scaunele din living să arate ca noi. Curățarea tapițeriei face ca mobila să pară mai frumoasă, dându-i un aer proaspăt și primitor, într-un cuvânt foarte confortabil. Comparativ cu alte treburi casnice, curățarea canapelei poate deveni o adevărată corvoadă și vei simți că muncești în zadar, dacă nu se folosesc metode și soluții de curățare eficiente.

 
Citește în continuare →

Design interior în stil industrial, piese de mobilier și decorațiuni specifice

Dată: 10 Ianuarie 2020

Design interior în stil industrial, piese de mobilier și decorațiuni specifice

Devenit tot mai popular datorită asocierii cu o practică arhitecturală din ce în ce mai folosită, reutilizarea adaptivă a clădirilor cu valoare istorică, stilul industrial a ajuns să fie adoptat în propriile locuințe cu foarte mare succes. Pe lângă faptul că este la modă, acest stil lasă o amprentă puternică asupra spațiului în care este folosit și poate să îți reflecte personalitatea, mai ales dacă ești un spirit nonconformist. Nu există reguli precise pe care trebuie să le urmezi când îți decorezi casa, stilul industrial îți poate acorda libertatea în design interior pe care ți-o dorești, mai ales dacă ești o fire nonconformistă. Totul este permis, de la materiale textile, lemn nefinisat, aluminiu, bronz, până la structuri metalice, bricolaj aparent aleator, practic sunt valorizate ideile inedite şi multă imaginaţie, cu un pic de căldură adăugată pentru a compensa răceala metalului.

Citește în continuare →

Taburete și perne de podea: ce avantaje au și cum decorezi casa cu ajutorul lor

Dată: 10 Ianuarie 2020

Taburete și perne de podea: ce avantaje au și cum decorezi casa cu ajutorul lor

Atunci când îți amenajezi casa, apartamentul, biroul sau spațiul comercial, ai nevoie de mobilier cu un design atrăgător și funcțional. Funcționalitatea este factorul pe care se pune accentul de cele mai multe ori în zilele noastre. Organizarea spațiului și optimizarea acestuia poate avea loc cu ușurință atunci când ai la îndemână piesele de mobilier potrivite. Așadar, dacă te-ai decis asupra mobilierului și accesoriilor pentru acasă, trebuie să ai în vedere și importanța alegerii unor taburete sau perne de podea, mai ales dacă obișnuiești să ai mulți invitați. Cea mai simplă metodă prin care poți să aduci mai mult confort în casa ta și, în același timp, să îți personalizezi locuința în funcție de preferințele tale este să folosești perne de podea colorate sau taburete și îți vor transforma casa într-o loc primitor și confortabil. 

Citește în continuare →

Iluminatul inteligent, cum îți ușurează viața corpurile de iluminat moderne

Dată: 09 Ianuarie 2020

Iluminatul inteligent, cum îți ușurează viața corpurile de iluminat moderne

Controlul luminilor din casă doar prin intermediul vocii părea în urmă cu ceva timp imposibil puterilor omenești, astăzi a devenit însă cu totul realizabil, existând sisteme de iluminat inteligent care pot să ne facă pe fiecare dintre noi să ne simțim un pic... atotputernici. Dacă alegi să schimbi modul în care locuința ta este luminată, optând astfel pentru un sistem de iluminat inteligent, vei avea o mulțime de avantaje, beneficiile iluminatului inteligent fiind multiple, fie ca vorbim despre un apartament sau despre o clădire de birouri. Implementarea unui astfel de sistem este extrem de simplu de realizat, iar partea cea mai frumoasă este ca rezultatele nu întârzie să apară. Sistemul de iluminat inteligent este o componentă importantă a casei moderne și reprezintă soluția care permite minimizarea consumului de energie într-o locuință precum și controlul de la distanță a diverselor corpuri de iluminat moderne.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 29
Sus