Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

Idei de împodobit casa de Sărbători pentru fiecare cameră

Dată: 06 Decembrie 2019

Idei de împodobit casa de Sărbători pentru fiecare cameră

Decorul de iarnă, cu brad împodobit, cu luminițe multe și strălucitoare, este unul special, mult așteptat de toți.  Acestea aduc o notă de sărbătoare, bună dispoziție, dau un farmec aparte oricărui cămin și îl fac mai primitor. Decorarea casei de Crăciun este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Sărbătorile de iarnă sunt pline de culoare și arome, iar Crăciunul înseamnă timp petrecut cu familia și prietenii, bucurie și cadouri. Sentimentul pe care îl ai în Ajun, când faci schimb de cadouri și te bucuri de o masă delicioasă în timp ce asculți colinde, poate fi completat cu o adevarată atmosferă de sărbătoare, prin decorarea casei în spiritul Crăciunului. Crăciunul trebuie să-și lase amprenta magică în toată casa, crengi de brad, luminițe, ornamente, toate vor crea o atmosferă de basm care îți va umple sufletul umple de bucurie și liniște.

 
Citește în continuare →

Canapea din catifea, piesa cheie dintr-un living sofisticat

Dată: 06 Decembrie 2019

canapea din catifea

 

În istoria designului interior, catifeaua a fost sinonimă luxului și opulenței. Anul acesta, catifeaua este mainstream chiar și când vine vorba despre amenajările interioare. Mai ales că în ziua de astăzi, catifeaua vine în foarte multe culori și modele, este mult mai durabilă și mai ușor de întreținut decât pe vremea bunicilor noștri. Este materialul vedetă al sezonului, iar o canapea din catifea este un must have pentru cei pasionati de design și de calitate. În ultimul timp și cam în toate direcțiile, ce este vechi devine nou, oamenii găsesc noi semnificații în obiceiuri, lucruri sau obiecte de mult uitate.

Citește în continuare →

Cum așezăm corect patul din dormitor pentru un somn dulce

Dată: 06 Decembrie 2019

Cum așezăm corect patul din dormitor pentru un somn dulce

Când amenajăm locuința, mai ales livingul, încercăm să aranjăm un spațiu care să ne reprezinte, dar în același timp să dea o impresie frumoasă și de confort nu numai nouă dar și celor care ne vizitează. În totală opoziție la amenajarea dormitorului trebuie să ne intereseze numai confortul și doar confortul celui sau celor care o folosesc. Una din cele mai mari probleme din domeniul designului interior, care implică dispute lungi și chiar interminabile, care implică o mulțime de persoane și personalități și care de multe ori aprind dispute serioase, se referă la unde se poziționează patul matrimonial în dormitor, cum se orientează și mai ales care sunt criteriile care conduc la alegerea respectivă. Ce este foarte sigur în acest moment este că nu există un spațiu universal în dormitor care să fie aprobat de toți experții în domeniu.

 
Citește în continuare →

Cum amenajezi spațiul de învățat în dormitorul copilului creativ

Dată: 29 Noiembrie 2019

spatiu de invatat camera copilului

Designul camerei copilului trebuie să fie caracterizat de imaginație și creativitate, elemente esențiale pentru a stimula dezvoltarea copilului. Un dormitor de copii trebuie planificat și amenajat în zone distincte de utilitate, clar delimitate, ce cuprind zona de somn, de depozitare, de joacă și zona de studiu.

Fiecare din aceste zone trebuie să fie cât mai bine organizată, să ofere acestui spațiu un design cât mai frumos și o atmosferă cât mai plăcută. Deși mobila de copii nu este foarte dificil de ales, totuși pentru pentru amenajarea unui dormitor de copii  este nevoie de respectarea câtorva reguli și acordarea de atenție detaliilor. Important este să se aleagă cu atenție mobila perfectă pentru camera copilului care să se armonizeze cât mai bine cu cerințele spațiului, având un aspect atrăgător și interesant.

Citește în continuare →

Cum transformi baia într-un spațiu destinat relaxării

Dată: 29 Noiembrie 2019

Cum transformi baia într-un spațiu de relaxare În ultimul timp, camera de baie și-a depășit vechile coordonate limitate ca spațiu strict utilitar. Amenajarea camerei de baie și transformarea ei într-un spațiu intim pentru relaxare a devenit la fel de importantă ca și amenajarea fiecărei camere din locuința ta. Mai mult, camera de baie poate deveni refugiul absolut, spațiul privat în care nimeni nu are voie să te deranjeze și în care te poți ascunde, fie și pentru un timp scurt, departe de agitația cotidiană. Opțiunile de decorare a unei băi sunt nenumărate, de la stilul clasic până la cel modern, dar la fel de importantă este personalizarea acesteia cu cât mai multe elemente chic care să o transforme într-un spațiu elegant, practic, în care să-ți poți recăpăta forțele. Și chiar dacă stilul și funcționalitatea contează în continuare foarte mult, în ultimii ani ideea de „răsfăț” a devenit importantă și tot mai mulți oameni o iau în considerare atunci când amenajează sau renovează această încăpere.

Citește în continuare →

Petrecere acasă? Cum aranjezi mobila din casă pentru o întâlnire de pomină

Dată: 29 Noiembrie 2019

petrecere acasaDin comoditate sau uneori din dorința de a-i conferi unui eveniment un aer mai festiv, alegem să sărbătorim momentele importante din viața noastră în oraș. Este simplu și relaxant, fără vase de spălat după, fără teama că mobila și decorațiunile tale sunt în pericol sau stresul că unii invitați nu se vor simți confortabil. Ceva lipsește totuși din aceast aranjament, satisfacția că tu i-ai adunat pe toți cei dragi împreună și i-ai făcut să se simtă bine în intimitatea casei tale, oferindu-le momente de destindere. Dacă este o petrecere restrânsă și ai un living ofertant, atunci poți organiza o petrecere acasă la tine fără probleme. În același timp, dacă mobila de living este suficient de versatilă ca funcționalitate și mobilitate, putându-se crea aranjamente noi, specifice unei întâlniri de pomină, este păcat să nu se profite de ocazie.

Citește în continuare →

Bucătărie pe colț: avantaje și dezavantaje într-un spațiu mic

Dată: 22 Noiembrie 2019

bucatarie pe colt

 

Bucătăria, care este cea mai funcțională cameră din orice casă, de cele mai multe ori este și cea mai mică. Pentru a amenaja o bucătărie mică  este foarte important ca spațiul să fie folosit la maximum pentru ca bucătăria să devină nu numai confortabilă dar și funcțională. Colțurile camerelor rămân adesea nefolosite, însă ele reprezintă un spațiu perfect pentru depozitare și nu numai. Este și motivul pentru care în ultimii ani au apărut modele de mobila de bucărie pe colț. O bucătărie pe colț sau cum este numită adesea bucătăria în „L” este o soluție foarte favorabilă, ce aduce spre folosire un spațiu de foarte multe ori nefructificat. O bucărie pe colț înseamnă folosirea de dulapuri proiectate corespunzător, care vor fi foarte spațioase. 

 

Citește în continuare →

Dormitor pentru fată și băiat: idei creative pentru un dormitor dublu

Dată: 22 Noiembrie 2019

dormitor baiat si fata

 

Dacă nu te numeri printre norocoșii care locuiesc la casă și se bucură de camere spațioase și grandioase, dar te bucuri printre norocoșii care au doi copii, atunci amenajarea unui dormitor pentru fată și băiat devine o mare provocare. Dacă vorbim de un dormitor de apartament, limitat ca spațiu, care trebuie să îndeplinească mai multe cerințe în materie de design, noi îți garantăm că poți obține un decor interesant, dacă alegi mobila de copii potrivită. Amenajarea camerei copilului este o provocare în general, dar când vei amenaja camera pentru doi frați provocările se multiplică de mai mult de două ori. Iar dacă este vorba de frate și soră, lucrurile se complică și trebuie să dai dovadă de multă imaginație.

Citește în continuare →

Cele mai frumoase culori pentru living: cum alegem cu bun gust

Dată: 22 Noiembrie 2019

culori living

 

Zona cea mai reprezentativă a unei locuințe, livingul, este de cele mai multe ori și spațiul cel mai elaborat. În amenajarea unui living ne concentrăm tot efortul pentru a introduce diverse elemente estetice, precum forme, texturi, culori, lumini. Designul inovator și culorile îndrăznețe pot pune în valoare un living și să creeze un ambient echilibrat, plăcut și confortabil. 

Alegerea unor combinații de culori pentru living este întotdeauna o adevărată provocare. Alături de formele și texturile asociate, culorile dau personalitate spațiului, creând ambiente dinamice și atrăgătoare. Culoarea are puterea de a schimba forma și dimensiunea pieselor de mobilier, precum și forma și dimensiunea unei camere în sine.

Citește în continuare →

Living în stil retro: cum alegem mobila, decorațiunile și culorile potrivite

Dată: 15 Noiembrie 2019

living in stil retro

Caracteristic perioadei anilor ‘50 - ’70, stilul retro în design interior, a revenit în forță în ultimii ani, dar reinterpretat. Decorarea retro a unei camere trebuie privită ca pe o definire a propriei personalităţi, iar amenajarea camerei are ca scop inducerea unei stări de bucurie, de relaxare, de intimitate, pe scurt crearea unei camere cu suflet. Se fac schimbările care dau linişte şi care conferă caldură şi armonie. Astfel se va crea o locuință care poate defini personalitatea şi stilul fiecăruia. Livingul în stil retro este o încăpere atrăgătoare, ce uimește cu cantitatea de culori tari și cu o mulțime de accesorii și imprimeuri originale. Stilul retro modern presupune restilizarea pieselor de mobilier living din perioada anilor ‘50 - ’70, obținând astfel piese de mobilier de forme abstracte și futuriste inspirate din trecut.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 27
Sus