Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

Decor modern și luminos cu mobilier din sticlă

Data: 17 Aprilie 2019

decor-modern-si-luminos-cu-mobilier-din-sticla.html

 

 

Până de curând sticla ca material pentru fabricarea de mobilier a părut un lux de neconceput. Odată cu dezvoltarea artei designului sticla devine din ce în ce mai des bază pentru piese elegante și neobișnuite de mobilier.

Tehnologia modernă a făcut posibilă modificarea proprietăților fizice ale acestui material fragil, făcând suprafața sticlei mai puternică, mai groasă și mai transparentă. Sticla a devenit, astfel, mai sigură și mai atractivă, ceea ce a făcut mobilier din sticla popular în timp foarte scurt, astăzi putând să vă completați interiorul cu un lucru deosebit de elegant.

 
Citește în continuare →

Stilul provensal idei și recomandări de amenajare pentru o casă în stil franțuzesc

Data: 17 Aprilie 2019

stilul-provensal-idei-si-recomandari-de-amenajare-pentru-o-casa-in-stil-frantuzesc.html

Stilul provensal își are originea din regiunea numită Provence din sudul Franței. Aici, se retrăgeau departe de agitația orașului, familiile înstărite din Paris și astfel regiunea Provence își mărea rapid numărul de locuitori. Pentru amenajarea caselor țărănești, se aduceau articole de mobilier de lux, dar nu dintre cele mai noi. În combinație cu finisajul simplu al caselor, s-a creat un stil nou, unic, numit "Provence". Un stil simplu, elegant și confortabil pentru o viață liniștită, pentru vacanță și distracție.

Inspirat de peisajul rural din sudul Franței, de câmpurile de levănțică, de floarea-soarelui, de chiparoși, de măslini și peisaje marine, stilul provence este de fapt un stil rustic cu accent francez.

 
Citește în continuare →

Dă un upgrade living-ului cu plante mari și îndrăznețe

Data: 17 Aprilie 2019

da-un-upgrade-living-ului-cu-plante-mari-si-indraznete.html

 

Fiecare an aduce cu sine o altă atmosferă, iar decorul din casă trebuie să creeze un aspect cât mai primitor. Trendurile de interior din 2019 sunt prietenoase cu mediul și promovează conviețuirea dintre societatea modernă, tehnologizată și natură. Culorile acestui an preferate de designeri sunt nuanțele vii, vesele: coraiul, bleul, verdele sau portocaliul. Accesoriile nu trebuie nici ele ignorate; ele echilibrează culorile deja existente și aduc natura în casă fie prin culori (de exemplu, prin nuanțe pământii sau de verde închis), materiale (lemn sau mici obiecte din lut) sau prin introducerea ghivecelor din lemn cu plante opulente. Un rol important este acordat plantelor naturale, care reprezintă nu doar o sursă de oxigen în decor, ci fac parte din design.

 
Citește în continuare →

Cum să schimbi rapid aspectul unei camere

Data: 11 Aprilie 2019

cum-sa-schimbi-rapid-aspectul-unei-camere.html

Decorul pe care îl alegem pentru locuință reprezintă cea mai fidelă reflectare a personalității și a stilului de viață al unui individ. Există persoane conservatoare care adoptă un timp îndelungat același stil de decor pentru interior, dar există și persoane care au transformat activitatea de a-și schimba decorul locuinței într-o activitate relaxantă, un adevărat hobby. Între aceste tipuri ne încadrăm majoritatea dintre noi care ne-am dori câte o schimbare din când în când, să ne redecorăm spațiu pentru un plus de confort și culoare, dar avem și timpul și bugetul limitat. Sigur că este plictisitor să intri în casă și să găsești lucrurile la fel, aceeași mobilă, același covor, același pat, aceeași lenjerie, aceeași masă, aceeași casă. Sparge monotonia și fă niște mici schimbări. Decorarea locuinței tale îți va schimba starea de spirit și va reîmprospăta atmosfera din camere.

 
Citește în continuare →

Cum să-ți decorezi casa de Paște

Data: 10 Aprilie 2019

cum-sa-ti-decorezi-casa-de-paste.html

 

 

Indiferent de capriciile vremii, Paștele este sărbătoarea pe care o așteptăm cu toții pentru că ea înseamnă sosirea primăverii și învierea naturii. Este momentul în care toți cei dragi, familia și prietenii, se adună la masă și uită de toate problemele pentru a savura deliciile pregătite din timp.

De sărbători, nimic nu e mai frumos decât o casa cu iz de sărbătoare și o masă aranjată corespunzător, plină cu bunătăți tradiționale. Dacă pentru unii Paștele nu are farmec fără preparatele tradiționale, pentru alții nu se poate concepe această sărbătoare fără puțină schimbare în case, fără decorațiuni tematice și flori de primăvară.

 
Citește în continuare →

Idei de birouri în dormitor pentru cei care lucrează acasă

Data: 10 Aprilie 2019

idei-de-birouri-in-dormitor-pentru-cei-care-lucreaza-acasa.html

Este mult mai ușor și practic pentru fiecare dintre noi să lucreze de acasă. Poate fi un mod de lucru mai eficient pentru că te poți organiza mai bine, ai mai puțini timpi morți și te bucuri de un plus de confort.

Pentru foarte mulți este greu să se mobilizeze, pentru că nu pot să diferențieze cele două spații și să le depășească limitările. Consideră că așa cum merg la birou strict ca să lucreze, la fel și acasă merg de fiecare dată pentru a se odihni, pentru a se relaxa sau pentru alte activități. Ținând cont de toate acestea și pentru a lucra eficient este de preferat să nu neglijăm amenajarea biroului de acasă, mai ales dacă se află în dormitor, să ai un spațiu bine definit ca să poți delimita strict activitățile profesionale de cele de recreere și pentru a-ți crea toate condițiile de lucru într-un spațiu bine organizat. Indiferent dacă este folosit zilnic sau doar câteva ore pe săptămână, biroul de acasă trebuie să fie primitor, confortabil și să te determine să lucrezi eficient.

 
Citește în continuare →

Curățarea saltelei și a pernelor trucuri, sfaturi și soluții

Data: 02 Aprilie 2019

curatarea-saltelei-si-a-pernelor-trucuri-sfaturi-si-solutii.html

Fiecare dintre noi vrea să aibă o locuință curată, lipsită de acarieni. A avea grijă de sănătatea familiei tale și a ta înseamnă să creezi condițiile pentru a trăi într-un mediu curat, bine aerisit, fără praf sau alergeni. Locuința se menține ca un mediu sănătos printr-un program de curățare periodică a tuturor lucrurilor din gospodărie, funcție de cât de ușor acestea pot deveni probleme pentru cei din locuință.

Saltelele și pernele intră în categoria de obiecte mai greu de curățat. Cu toate acestea, este foarte important să le sterilizăm corect, deoarece dormim pe ele. Deși cearceafurile și fețele de pernă le pot proteja, trebuie să învățăm cum să le dezinfectăm.

 
Citește în continuare →

Stilul boho chic in amenajarile interioare

Data: 02 Aprilie 2019

stilul-boho-chic-in-amenajarile-interioare.html

 

Denumirea de boho-chic are influențe diverse, fiind o fuziune a unor concepte de origine britanică și franceză, “boho” este o abreviere de la “bohemian homeless”, iar “chic” este un termen francez ce înseamnă elegant sau la modă. Prin urmare boho-chic se poate traduce ca permisiv, liber sau chiar ieftin, însă simultan elegant sau cel puțin arătos. Fuziunea acestor termeni s-a produs pe o perioadă îndelungată de timp, prima oara fiind adoptată în moda vestimentară în anii 1960-1970, pentru a descrie stilul vestimentar hippy, gipsy, iar mai apoi cam prin anii 2000 evoluând ca și stil de amenajare interioară. În ceea ce privește designul interior, stilul Bohemian Chic - BoHo - este unul complex, chiar dacă pare să fie la îndemâna oricui. Este un stil de decorare foarte libertin, permisiv, și care chiar dacă are câteva trăsături comune în fiecare amenajare, este foarte ușor de personalizat. O încăpere boho-chic este o istorie ce îmbină trecutul proprietarilor foarte atașați de moștenirea părinților, dar și prezentul acestora.

 

Citește în continuare →

Scaune care se potrivesc în mai multe încăperi

Data: 02 Aprilie 2019

scaune-care-se-potrivesc-in-mai-multe-incaperi.html

Scaunele sunt piese de mobilier, din lemn, metal, plastic polipropilenic consolidat, cu sau fără spetează, care uneori au și mânere, pe care poate să stea o singură persoană. Scaunele pot fi folosite în oricare din încăperile unei locuințe ele fiind versatile, după formă și dimensiuni, dar mai ales după scopul pentru care sunt folosite.

În sufragerie există scaune în zona de dining care prin eleganță și confort te vor face să te simți bine în familie și cu prietenii la mesele festive sau la ocazii, în bucătărie scaunele din jurul mesei vor da satisfacție meselor de zi cu zi, scaunul din birou, cu rotile sau fără, te va ajuta să rezolvi mai ușor și comod e-mailurile zilnice, în timp ce scaunul pentru gaming te va face să fii mai abil în jocul la playstation, cafeaua servită în jurul măsuței de cafea va fi delicioasă în scaunul din colțul tău de relaxare, în timp ce scaunul cu scară te va ajuta să te cațeri la cel mai înalt raft din dressing.

 
Citește în continuare →

6 sfaturi care te vor ajuta când te muți în casă nouă

Data: 29 Martie 2019

6-sfaturi-care-te-vor-ajuta-cand-te-muti-in-casa-noua.html

 

Mutarea într-o casă nouă reprezintă un moment important atât în viața personală cât și a familiei, de multe ori îndelung așteptat, care ne face să fim foarte entuziaști, dar care este un proces solicitant și adesea anevoios. Entuziasmul mutării nu trebuie să vă facă să dați năvală, fără nici o logică, în aducerea de lucruri și mobilă de-a valma în noua locuință. Mutarea trebuie să fie organizată încă de dinainte de a începe împachetarea tuturor lucrurilor iar noua locuință trebuie să fie pregătită 100% să vă găzduiască. Nu uitați că și vechea locuință trebuie lăsată în condiții omenești.

 
Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 17
Sus