Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

Oglinda, element de decor în amenajarea casei

Data: 23 August 2019

Oglinda, element de decor în amenajarea casei

Astăzi, lipsa de spațiu nu mai poate fi invocată drept justificare pentru lipsa de stil. Să mărești vizual și să luminezi o cameră este visul fiecăruia dintre noi și se poate face grație trucurilor de desing interior. În afară de tavanele înalte și ferestrele imense, cel mai bun prieten al decorului într-un spațiu mic este oglinda bine plasată. Aceasta poate fi folosită pentru a rezolva multe dileme de design. Oglinzile pot înfrumuseța decorul unei camere, fac o cameră mică să pară mai deschisă, extind pereții, amplifică lumina și adaugă energie decorului. Oglinda nu lipsește din aproape nicio casă. Indiferent de locul în care sunt montate, acestea transformă orice spațiu într-unul elegant, dar au un rol foarte important și în schimbarea atmosferei din locuință.

Citește în continuare →

Cum alegem covorul pentru living

Data: 22 August 2019

Cum alegem covorul pentru living

 Indiferent dacă te numeri sau nu printre adepții folosirii covoarelor și mochetelor, trebuie să iei în considerare că acestea oferă căldură, confort și eleganță, aduc o pată de culoare și creează contrast, pot da personalitate unei camere și au puterea de a schimba complet atmosfera unui cămin. Fie că este un covor animal print într-o nuanță proaspătă pentru un aspect modern, fie un covor multicolor care devine elementul central al livingului, fie un covor uni pentru un decor minimalist, aceste elemente de design, de obicei trecute cu vederea, au capacitatea de a transforma total un spațiu, fiind piesele de rezistență ale unui design reușit. Covoarele pentru living sunt folosite dintr-o mulțime de motive: protejarea picioarelor de răcoarea podelei sau a gresiei, oferirea unui plus de confort atunci când stai pe jos...

 
Citește în continuare →

Canapele colorate pentru un living vesel tot anul

Data: 21 August 2019

Canapele colorate pentru un living vesel tot anul

 

Indiferent de stilul de amenajare a livingului pe care îl vei aborda, alegerea unei canapele îți poate da startul de care ai nevoie, urmând să achiziționezi celelalte piese de mobilier și decorațiuni, în funcție de designul, culoarea, dimensiunile și forma acesteia. Și chiar dacă nu ești adeptul culorilor pentru living, modelele de canapele colorate pot aduce acel plus de prospețime și veselie într-o încăpere, punând astfel în evidență și celelalte piese de mobilier. Unii designeri recomandă canapele living în aceeași culoare cu cea a pereților pentru a uniformiza camera și pentru a o face să pară mai mare. Este o schemă armonioasă, însă nu neapărat și cea câștigătoare.

Citește în continuare →

Amenajarea interioară a livingului cu rafturi suspendate

Data: 16 August 2019

 Amenajarea interioară a livingului cu rafturi suspendate

Livingul nu este niciodată suficient de mare precum ne dorim. Canapeaua e prea mică, dulapurile sunt insuficiente pentru depozitarea tuturor lucrurilor care se strâng, într-un final se întâmplă ca spațiul să nu ne mai ajungă. Pentru a obține un design de interior mai aerisit și mai comod este indicat nu numai să elimini dintre piesele de mobilier pe cele pe care nu le folosești, chiar dacă se spune despre ele că sunt absolut necesare, dar și să înlocuiești obiectele de mobilier masiv cu soluții care să ocupe mai puțin loc, cum ar fi rafturi suspendate sau etajere. Nu trebuie să uităm că mobila living pe care o alegi trebuie să fie în primul rând funcțională și mai apoi estetică.

 
Citește în continuare →

Biblioteca din living: idei inedite de aranjare a cărților

Data: 16 August 2019

Biblioteca din living: idei inedite de aranjare a cărților

 

Deși trăim în epoca digitală, în timpurile în care mai degrabă renunțăm la o carte tipărită în favoarea unui document online, din fericire, cărțile în format de hârtie rămân în continuare prietenele noastre. E din nou cool să citești și indiferent de tendințele de lifestyle, a avea o bibliotecă în casă este din nou la modă. Indiferent de dimensiunea colecției de volume pe care o deține o persoană sau o familie întreagă, biblioteca este cel mai potrivit loc pentru păstrarea cărților De aceea, biblioteca este practic punctul cheie într-un living modern, destinat confortului și relaxării din timpul zilei. Clasicele biblioteci nu se mai potrivesc cu stilurile actuale de amenajare a livingului modern sau ocupă prea mult spațiu.

Citește în continuare →

Depozitarea jucăriilor: idei de amenajare pentru un living de bloc

Data: 15 August 2019

Depozitarea jucăriilor: idei de amenajare pentru un living de bloc

 

Una dintre axiomele zilelor noastre este că „Indiferent cât de mare este casa, niciodată nu este suficient spațiu pentru depozitarea jucăriilor”, având valabilă și reciproca „Cu cât este mai mare casa, cu atât crește numărul jucăriilor copiilor din ea”, motiv pentru care avem nevoie de spații de depozitare jucării, mai ales când vorbim de o amenajare living într-un apartament de bloc, și el cu două camere. Toată lumea știe că părinții sunt principalii vinovați, dar atunci când ajungi să calci păpușile pe cap, să aluneci pe mașinuțe și mingiuțe, și să piuie ceva sub talpa ta la fiecare pas, este timpul ca tot ei să găsească soluții ingenioase. Dacă ai copii, cu siguranță casa este plină de jucării, și asta pentru că nu te poți abține să le iei din când în când câte o jucărie nouă, dacă o vezi în magazin și îți place, chiar dacă nu este cu vreo ocazie specială.

Citește în continuare →

Mobila și decorațiuni de vară: stilul relaxat în casa ta

Data: 09 August 2019

Mobila și decorațiuni de vară: stilul relaxat în casa ta

 

Cum începe vara gândurile tuturor fug, inevitabil, spre zilele de vacanță. Dar, vacanța se termină întotdeauna prea repede și atunci ar trebui să găsim o soluție pentru a ne prelungi atmosfera de relaxare și veselie și să aducem starea de bine și vibe-ul de vacanță la noi acasă. Chiar dacă majoritatea dintre noi ne desfășurăm viețile într-un spațiu mic de bloc sau într-o casă cu grădină limitată, se găsesc soluții pentru a aduce un strop de vară, de plajă și de mare la tine acasă. Putem alege să ne petrecem zilele libere sau momentele furate pe seară împreună cu cei dragi într-un decor plăcut care să îmbie la relaxare.

Citește în continuare →

Biroul copilului: cum îl alegem și cum îl integrăm în camera copilului

Data: 09 August 2019

Biroul copilului: cum îl alegem și cum îl integrăm în camera copilului

 

Mai este foarte puțin timp și începerea școlii trebuie să ne facă să regândim aranjamentul în camera copilului. Dacă avem un elev mai mare efortul nu este considerabil pentru că se face odată la câțiva ani, dacă este un elev mare el va face lista, problema noastră apare când avem un copil în clasa pregătitoare sau clasa întâi. Este momentul când va trebui să redefinim zonele de funcționalitate din camera copilului și să redimensionăm aceste zone de interes pentru că va trebui să integrăm în designul încăperii un birou copil. În camera copilului mic am avut până acum un spațiu de dormit, mai precis patul, care în unele cazuri, pentru economie de spațiu putea fi și o canapea extensibilă, un dulap pentru depozitarea hainelor și o zonă de joacă ce cu siguranță ocupa cea mai mare parte a camerei.

Citește în continuare →

Dormitorul adolescentului rebel: cum alegi mobila tineret pentru băieți

Data: 08 August 2019

Dormitorul adolescentului rebel: cum alegi mobila tineret pentru băieți

Dormitorul adolescentului vorbește mult despre personalitatea lui. De aceea, este important să fie amenajat conform dorinței lui, dar în acord cu posibilitățile financiare ale părinților. Camera unui băiat ajuns la adolescență se va transforma în refugiul lui, departe de părinți, de lume, pentru că așa cum știm e o perioadă de revoltă, de rebeliune, cu numeroase și profunde schimbări. Astfel, nu doar băiatul tău se va schimba, ci și camera lui trebuie să fie adaptată perioadei care face trecerea de la stadiul de copil la adult. Faptul că testează limitele, încalcă regulile impuse, își exprimă ferm punctul de vedere și provoacă experiențe, toate reprezintă modalități prin care adolescentul rebel își exprimă dorința sa de independență și autonomie.

Citește în continuare →

Un loc de munca bun! Online Customer Support pentru ACAJU.RO

Data: 03 August 2019

Iti place sa fii util/a si de ajutor? Esti o persoana draguta, sociabila si iti doresti un viitor mai bun la care sa contribui activ?
Daca stapanesti si limba romana la un nivel foarte bun,  esti cu un pas mai aproape de un job de vis!
Ai ocazia ca in Vaslui sa lucrezi intr-un mediu cu reguli de multinationala dar intr-o atmosfera familiala in care poti sa te dezvolti si sa iti atingi potentialul.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 22
Sus