Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre

Articole

Amenajarea dressingului: Ghid complet pentru un spațiu bine organizat

Dată: 05 Martie 2021

Amenajarea dressingului: Ghid complet pentru un spațiu bine organizatUn dulap haine, așa numitul șifonier, oricât de mare spațiu de depozitare ar reprezenta și indiferent cât spațiu ar ocupa în dormitor, tot ar fi sau ar deveni în timp insuficient. Este motivul pentru care cei ce au putut și au avut spațiu necesar la dispoziție au dat afară acest dulap haine din dormitor și în camera alăturată au făcut o amenajare dressing. În felul acesta, având o amenajare dressing în locuință numai contează dimensiunea dormitorului, iar acesta devine mai aerisit pentru că din el lipsește un dulap haine. Dressingul este o încăpere separată, de diferite dimensiuni, special amenajată pentru a depozita articolele vestimentare. Este o idee foarte bună pentru cei care au spațiul necesar la dispoziție și care își doresc să aibă într-un singur loc toate hainele și încălțămintea.

Citește în continuare →

13 alimente care NU se pun în frigider

Dată: 05 Martie 2021

Toată lumea vrea să ofere familiei preparate sănătoase și să ia toate măsurile pentru a se asigura că alimentele cumpărate, preparate sau nu, vor rezista o perioadă și nu se vor altera. De aceea, e normal să vrei să știi cum să păstrezi alimentele în condiții optime, importanți fiind mai mulți factori de la temperatura optimă, modul de conservare și până la perioada de păstrare. Doar așa te vei asigura că acestea rămân potrivite pentru consum. Mai mult, pe lângă modul în care pregătești alimentele, la fel de importantă este și depozitarea acestora odată ce ai terminat de gătit, dar și modul în care păstrezi alimentele, înainte să le folosești. Mâncarea alterată nu doar că își pierde gustul, ci poate provoca diverse probleme de sănătate, precum toxiinfecții alimentare sau indigestii.

 

 
Citește în continuare →

Mobila de lux: Cum aduci o notă glamour în stilul casei tale

Dată: 05 Martie 2021

Mobila de lux: Cum aduci o notă glamour în stilul casei taleStilul glamour poate fi ușor de adaptat oricărui tip de stil de design. Fie că îți plac amenajările clasice, baroce, moderne, fie cele contemporane sau minimaliste, poți aduce o notă glamour în stilul casei tale iar aceasta va fuziona perfect cu decorul tău preferat, respectând, însă, detaliile care l-au consacrat. Acest stil denotă eleganță și clasă și este cel mai potrivit, dacă dorești să adaugi locuinței tale câteva note glam folosind piese de mobilă de lux. Stilul glamour se caracterizează prin eleganță, strălucire și extravaganță, fiind considerat o expresie a feminității și a luxului. Acesta și-a făcut apariția în anii '20, ca o continuare a stilului Hollywood Regency, stilul vedetelor de film, reprezentând o alternativă la designul și arhitectura contemporană, ca un fel de “less is a bore”.  

 
Citește în continuare →

Camera bebelușului: cum o amenajăm într-un apartament mic

Dată: 05 Martie 2021

Camera bebelușului: cum o amenajăm într-un apartament micNu există reguli general valabile pentru a amenaja camera bebelușului, imaginația fiind cel mai bun sfătuitor în astfel de cazuri. Ideea de bază este că bebelușul este practic un copil mic până la vârsta de 3 ani când va merge la grădiniță, deci până atunci nu va mai fi nevoie de o reorganizare în camera bebelușului. Dar până atunci camera bebelușului trebuie să fie în primul rând bine ventilată, adică să aibă o fereastră care se poate deschide pentru aerisire, bine încălzită, la o temperatură constantă de 20⁰C și cu un pat confortabil, dotat cu o saltea potrivită. Deci, primele criterii trebuie să fie cele ce țin de igienă și sănătate, adică aer curat din plin și saltea, lenjerii, țesături fără acarieni, cât mai puțin praf, și un mediu sigur de joacă.

Citește în continuare →

Piese de mic mobilier pe care le poți face cadou

Dată: 26 Februarie 2021

Unele din lucrurile care pot revitaliza ambientul unei camere sunt piesele de mic mobilier cu ajutorul cărora poți să aduci un plus de personalitate oricărei locuinței. Mai mult, aceste piese de mic mobilier pot deveni cadouri chic și originale pe care le poți face în familie, prietenilor tăi și, de ce nu, un cadou potrivit persoanei dragi pentru casa la care visați împreună. Deoarece cumpărarea de mobilier tinde să fie personală, a oferi mobilier cadou este un pic mai complicat decât, să zicem, să-i oferi cuiva o altă eșarfă. A face acest lucru merită totuși efortul. Și pentru a nu da greș orientează-te spre piese de mic mobilier unde e mai simplu să prezici ce îi poate place persoanei care va primi cadoul. Poate fi vorba de o piesă

Citește în continuare →

9 moduri de a depozita fructele în bucătărie

Dată: 25 Februarie 2021

Fiecare dintre noi își dorește ordine și siguranță, mai ales în bucătărie, și în acest sens am dori ca fructele și legumele de sezon pe care le procurăm să-și păstreze prospețimea și beneficiile cât mai mult posibil. Nu trebui să le înghesuim pe toate în frigider, deoarece temperatura scăzută nu numai că distruge multe substanțe utile din acestea, dar accelerează procesele de descompunere ale produselor. În plus, multe tipuri de alimente nu ar trebui să coexiste. Designurile moderne și creativitatea fiecăruia fac posibilă rezolvarea cu succes și eficient a problemelor de depozitare, fără a încălca designul general al bucătăriei. Astfel putem depozita fructele și legumele corect asigurându-le o locația corectă, regimul corect de temperatură, ventilație sau etanșeitate. 

 
Citește în continuare →

Mobilier din bambus: cum să dai o notă exotica interiorului casei

Dată: 25 Februarie 2021

Mobila din bambus este interesantă, exotică și foarte atrăgătoare. Există mobilier bambus de exterior, dar și de interior. Fie că amenajăm terasa exterioara a casei, fie un dormitor sau livingul, mobilierul din bambus este o opțiune pe care ar trebui să o luăm în calcul. Pe lângă aspectul estetic, un mobilier bambus, fie că este un scaun bambus, patul din dormitor sau o măsuță din bambus, are și multe calități care recomandă acest material. În funcție de timpul trecut de când a fost cules, bambusul poate fi folosit diferit: în primele 30 de zile de când este tăiat se poate mânca, între 6 și 9 luni, se folosește pentru a confecționa coșuri împletite și a alte împletituri, între 2 și 3 ani, pentru confecționarea de mobilier de bambus și plăci laminate, între 3 și 6 ani, pentru construcții. După 6 ani, bambusul își pierde treptat tăria până la 12 ani.

Citește în continuare →

Culorile pământului în decorul casei: 7 modalități de a le folosi

Dată: 25 Februarie 2021

Culorile transmit emoție, creează stări de spirit, ne pot influența energia și de aceea, sunt un ingredient esențial al vieții noastre. Impactul emoțional pe care nuanțele care ne înconjoară le pot avea asupra noastră este unul puternic, mai ales pentru că tiparul de gândire vizual este cel mai des întâlnit în rândul oamenilor. În același timp pentru că alegem culorile care ne plac din instinct, fără să ne gândim prea mult la însemnătatea și impactul psihologic al fiecărei culori, paleta cromatică ne trădează personalitatea. Persoanele echilibrate și practice vor alege întotdeauna să-și decoreze casa în culorile pământului. Aceste culori constituie o bază excelentă pentru crearea unui decor clasic, dar și pentru interioarele moderne, fiind ușor de asortat și accesorizat.

 
Citește în continuare →

TOP Cele mai rezistente Plante de Apartament : Beneficii, ingrijire

Dată: 24 Februarie 2021

Plantele de apartament înfrumusețează orice spațiu, indiferent că au flori colorate sau doar frunze verzi. Pe lângă faptul că au acest rol decorativ deosebit, plantele de interior contribuie la purificarea aerului și la înlăturarea substanțelor și a mirosurilor toxice. În plus, se spune despre plante că ajută la stimularea concentrării, inspirației și creativității, reconectându-ne cu natura, mediul în care oamenii se simt cel mai bine. Partea interesantă vin din faptul că există plante de apartament foarte ușor de îngrijit, rezistente la întuneric, ceea ce înseamnă că aproape oricine le poate îngriji. Despre cele mai rezistente plante de apartament vom vorbi în acest articol și despre cum putem aduce un mic colț de natură în propria noastră casă.

 
Citește în continuare →

Amenajare Baie : TOP Idei, solutii, sfaturi utile + Modele bai

Dată: 24 Februarie 2021

Baia se numără printre cele mai utilizate camere din locuința unui om. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre amenajarea băii, multe persoane se axează doar pe alegerea culorilor la modă pentru gresie și faianță, fără să țină cont și de alte criterii de selecție extrem de importante. Așadar, dacă te afli în procesul de amenajare baie și ai nevoie de inspirație, idei și sfaturi utile care să se potrivească stilului casei, spațiului disponibil și preferințelor personale, am pregătit un ghid cu toate informațiile utile. Procesul de amenajare al băii este foarte important, pentru că dincolo de funcționalitatea ei, baia trebuie să devină oaza ta de bine, propriul tău spa, de care să te bucuri ori de câte ori simți nevoie de relaxare după o zi încărcată.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 48
Sus