Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre

Canapele Pitesti

Cauti Canapele Pitesti?

  • Ai ajuns unde trebuie! Da click pe canapele si comanzi relaxat canapeaua dorita. La Acaju    gasesti o gama foarte mare de modele si produse in categoria tapiterii: canapele Pitesti, coltare, fotolii, scaune, paturi tapitate, paturi boxspring si mobilier horeca. Suntem recunoscuti atat pentru diversitatea foarte mare de modele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri cat si pentru faptul ca majoritatea canapelelor, coltarelor, fotoliilor si paturilor se pot realiza intr-o gama foarte mare de materiale si culori. Diversitatea de solutii de mobilare cu canapele Pitesti se mentine si in zona de pret, la Acaju vei gasi de la solutii cu buget redus pana la solutii de canapele premium si de lux. 
  • Acum ai la dispozitie o modalitate simpla de contact, ne suni la 0311.300.290 si iti preluam comanda telefonic sau poti comanda pe https://www.acaju.ro/ .    Ne poti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.
  • E mult mai avantajos sa achizitionezi online - alegerea e usoara si ai foarte multe modele la dispozitie, nu platesti avans, platesti cand primesti si dupa ce verifici coletul, poti face retur in 30 de zile ceea ce nu se intampla intr-un magazin fizic.
Sus