Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

De ce Acaju ?

 

Deoarece ne dorim să va aducem o gamă variată de produse din care să alegei diferit in bugetul potrivit, pentru a va putea spune de fiecare dată: "Cu Acaju Mobilez în Stilul Meu, Diferit cu Bugetul Potrivit". Și pentru că Acaju va înțelege dorințele și reușește să facă totul cât mai simplu pentru Dumneavoastra!


 Acum 15 ani am pornit într-o călătorie spre împlinirea unui vis, iar astăzi putem afirma cu tărie că suntem pe drumul corect in a-l atinge și că vom deveni ceea ce ne-am propus: Furnizori de Fericire pentru Oameni.

 

O afacere este după chipul și asemănarea celor care lucrează în ea.

 
echipa Acaju

Am început călătoria cu Acaju pentru a deveni Furnizori de Fericire acum 15 ani. Poate că pare exagerat că ne-am propus asta, însă nu este deloc așa. Totul a pornit de la ideea că trăim într-o lume în care totul se desfășoară pe repede înainte, iar timpul care ne rămâne pentru a găsi plăcerea de a trăi fericiți este prea scurt. Aici vrem să intervenim noi și să ne aducem contribuția pentru a-i face pe oameni fericiți. 

Nu știm dacă vom reuși întotdeauna, însă cu siguranță vom face maxim din ceea ce ține de noi.  

 

Credem că o echipă unită și dedicată aceluiași vis te poate face să îți transformi visul în realitate. De aceea punem accent pe echipă și pe satisfacția clientului de fiecare dată. Suntem 50 de oameni care va așteaptă să va dăruiască fericire!  

 


 

Cum reușim să facem ca lucrurile să fie cât mai simple pentru ca tu să poți mobila în stilul tău:

 

  • Va aducem o gamă variată de peste 10.000 de produse, într-un singur loc, din care peste 2.000 de modele sunt in stoc cu livrare rapida

  • Lucram cu principalii furnizori de mobila si canapele din Romania si Uniunea Europeana

  • Comandati fara niciun risc pentru dumneavoastra: Nu platiti in avans - Aveti 30 de zile la dispozitie sa returnati produsul din momentul in care il primiti - Returul este Gratuit - Orice produs are o garantie de minim 24 de luni.

  • Va punem la dispoziție o gamă variată de culori, materiale și texturi din care poți alege pentru a mobila așa cum îți dorești

  • Puteți comanda de oriunde din România pentru că livrăm în orice zonă a țării

  • Nu va trebuie cont pe site, puteti comanda si telefonic  


De 15 ani, mobila noastră a ajuns la zeci de mii de clienți. Puteti vedea aici ce spun câțiva dintre ei.  Va așteptăm și pe dumneavoastra să va împliniti visul! Ne găsiti la tel:0311300290 (tarif normal)

Sus