Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre
Găseşte produse după
Lungime
Latime
Inaltime
Diametru
Lungime
Adancime
Inaltime
Lungime
Adancime
Inaltime
Disponibil in culoarea

DINING

DINING

Dining este zona din locuinta a carei destinatie este strict cea de luat masa. Nu toate locuintele au un astfel de spatiu, de aceea de multe ori se amenajeaza o zona de luat masa in cadrul sufrageriei sau a bucatariei. Este recomandat ca diningul sa se afle in afara bucatariei pentru a-ti feri oaspetii de aburi si miros, indeal ar fi sa se afle intre bucatarie si living pentru ca oaspetii sa nu se deplaseze foarte mult din sufragerie dar si tie sa iti vina usor sa aduci mancarea si sa strangi masa. Masa si scaunele pentru zona de dining le alegi in functie de spatiul pe care il ai in zona de dining, de numarul oaspetilor pe care il primesti de obicei si de stilul de amenajare dorit.

Subcategorii

Scaune Dining (216)

Scaune Dining

In dining vei alege acel model de scaun dining pe care oaspetele tau se va simti confortabil si bine primit. Cand ai de ales intre scaune dining si scaune pentru living sau bucatarie, gandeste-te la functiunea principala a acelor scaune dining - sunt scaunele din zona de luat masa din casa ta, fie ca ai o incapere speciala pentru asta pe care o numesti dining, fie ca zona de dining este in camera ta de zi sau in bucatarie. In zona de luat masa trebuie sa ai un scaun elegant, rezistent si confortabil, deoarece acel scaun te reprezinta.

Masa Dining (121)

Masa dining

Masa dining e regina zonei de dining. Diningul e zona de luat masa din casa ta iar asta poate fi intr-o incapere speciala, pozitionata intre bucatarie si sufragerie, sau poate fi o zona din bucatarie sau camera de zi. In zona de dining trebuie sa ai o masa dining capabila sa iti ofere confortul de a primi cu ospitalitate musafiri, sa fie mare sau extensibila si sa aiba un design placut. O masa dining e ceva cu care sa te mandresti.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 13

 

Sus