Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

30 de zile drept de retur

          Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

Cumparaturile online la Acaju vin la pachet cu multe avantaje pe care nu le gasesti intr-un magazin:

 • ai o diversitate mult mai mare de produse dintre care sa alegi;
 • poti comanda fara sa platesti un avans;
 • platesti la livrare acasa, cand iti ajunge produsul;
 • iti este livrata comanda pana in fata cladirii, indiferent unde locuiesti in Romania;
 • returul produsului il poti face in 30 de zile, in loc de 14 zile cat prevede legea pentru comenzile online si acceptam la retur toate produsele, chiar daca sunt la comanda, pe specificatiile dorite de tine (marime, smaterial de acoperire, culoare, samd).

Dacă un produs achiziționat de la Acaju.ro nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Cum il returnezi, lasam la alegerea ta. Fie ne trimiți formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data la care ai receptionat produsul si noi trimitem curierul sa preia returul, fie duci produsul într-un showroom Acaju. 

 

Serviciul 30 de zile drept de retur nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. 

 

Conditii generale pentru returul produselor: 

 • Returul produsului este GRATUIT. Returul produsului trebuie realizat doar cu curierul trimis de catre Acaju. Daca trimiti produsul printr-o alta modalitate decat curierul Acaju, vei suporta costurile de transport.
 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Nu acceptam produse asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Condiții specifice pentru returul produselor :

Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile

 • Poți returna produsele doar dacă sunt sigilate. Nu se acceptă produsele desigilate, montate.

 

Canapele, se accepta returul, cu conditia ca produsul sa fie ambalat intr-un mod similar celui in care a fost primit si sa nu prezinte urme de uzura, zgarieturi, rupturi, pete, samd.

 

Fiecare produs outlet, indiferent de categorie, se returnează conform condițiilor specifice categoriei respective.

 

Completează formularul de retur, asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.

 1.  

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice.

 

Sus