Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Mobila Iasi - Magazin Mobila Iasi

Ai cautat Mobila Iasi? Bine ai venit pe Mobila Acaju!
    Vrei sa comanzi usor, din confortul casei tale sau sa vii in magazin si pentru asta cauti magazine mobila Iasi?

 • Poti comanda mobila Iasi telefonic daca suni la 0311.300.290 sau accesand magazinul nostru online cu click aici www.acaju.ro Pe www.acaju.ro avem o diversitate foarte mare de produse, peste 20.000 de produse aflandu-se in oferta noastra curenta, selectie facuta cu grija impreuna cu furnizorii nostri din Europa si Romania. In plus, comanzi fara avans, platesti doar la livrare si ai si 30 de zile calendaristice la dispozitie pentru a te razgandi din momentul in care ai primit mobila.
    Livram oriunde in Romania!

Mobila Iasi – Mobilier Iasi

 • La noi gasesti mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila hol si multe alte piese de mobilier ce se pot integra cu usurinta in locuinta ta.
 • Produsele noastre se pot comanda atat online pe www.acaju.ro, telefonic la 0311300290 (tarif normal), cat si direct in 3 showroom-uri LEMS, LEMS IASI, LEMS VASLUI SI LEMS ROMAN (nu expunem in alte showroom-uri in afara de cele mentionate).
 • Ne poti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati. 
 • Foarte important! In Iasi se afla un depozit de mobila al Acaju care functioneaza si ca zona de pick-up al comenzilor de pe site, astfel incat poti comanda mobila Iasi sau canapele Iasi pe www.acaju.ro sau telefonic la 0311.300.290 si sa iti ridici comanda de mobila direct din depozitul situat langa magazinul LEMS Iasi, Strada Chisinaului, 24.
  Daca ai cautat pe internet "mobila Iasi Pacurari", "mobila Iasi Bularga", "mobila Iasi lems", "mobila Iasi baza 3", "mobila black red white Iasi", "mobila Iasi magazine", "mobila Iasi ieftina" atunci esti foarte aproape de ce cauti, fie ca alegi sa comanzi din linistea casei tale, fie gasesti mobila in Iasi  in magazinul Lems din Calea Chisinaului, 23, unde ACAJU expune o parte din produsele de mobila si mobilier. La orice piesa de moblier comandat iti oferim si transport mobila Iasi.

   

 magazin mobila iasi

 

Cauti Tapiterii Iasi – Canapele Iasi sau Canapele extensibile Iasi?

 • Ai ajuns unde trebuie! Acaju are o gama foarte mare de modele si produse in categoria tapiterii: canapele, coltare, fotolii, scaune, paturi tapitate, paturi boxspring si mobilier horeca. Suntem recunoscuti atat pentru diversitatea foarte mare de modele de canapele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri din Iasi cat si pentru faptul ca majoritatea canapelelor, coltarelor, fotoliilor si paturilor se pot realiza intr-o gama foarte mare de materiale si culori. Diversitatea de solutii de mobilare cu canapele Iasi si canapele extensibile Iasi se mentine si in zona de pret, la Acaju vei gasi de la solutii cu buget redus pana la solutii de canapele Iasi premium si de lux. 
 • Acum ai la dispozitie o modalitate simpla de contact, ne suni la 0311.300.290 si iti preluam comanda telefonic sau poti comanda pe www.acaju.ro. Ne poti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.
 • Canapele bune Iasi gasiti la Magazin canapele Iasi, in Iasi, Calea Chisinaului, 23, unde ACAJU  si-a expus o parte din produsele sale.  
Sus