Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Mobila Roman - Magazin Mobila Roman

Ai cautat Mobila Roman sau Mobilier Roman? Bine ai venit pe Mobila Acaju!
   Vrei sa comanzi usor, din confortul casei tale sau sa vii in magazin?

 • Poti comanda mobila Roman telefonic daca suni la 0311.300.290 sau accesand magazinul nostru online cu click aici www.acaju.ro Pe www.acaju.ro avem o diversitate foarte mare de produse, peste 20.000 de produse aflandu-se in oferta noastra curenta, selectie facuta cu grija impreuna cu furnizorii nostri din Europa si Romania. In plus, comanzi fara avans, platesti doar la livrare si ai si 30 de zile calendaristice la dispozitie pentru a te razgandi din momentul in care ai primit mobila.
   Livram oriunde in Romania!

 • Daca vrei sa vezi si sa testezi mobila, sau vrei sa comanzi in magazin mobila Roman, te invitam in magazinul nostru de mobila din Roman realizat in parteneriat cu producatorul de mobila LEMET, unde vei gasi mobila Acaju si mobila Lemet, magazinul functionand sub numele LEMS.
   (Atentie, singurele magazine LEMS din Romania unde gasesti si poti comanda mobila si canapele ACAJU sunt magazinele LEMS din Vaslui, Iasi si Roman, acestea fiind magazine Acaju in parteneriat cu LEMET.) 

Mobila Roman – Mobilier Roman

 • La noi gasesti mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila hol si multe alte piese de mobilier ce se pot integra cu usurinta in locuinta ta.
 •  Produsele noastre se pot comanda atat online pe www.acaju.ro, telefonic la 0311300290 (tarif normal), cat si direct in 3 showroom-uri LEMS, LEMS IASI, LEMS VASLUI SI LEMS ROMAN (nu expunem in alte showroom-uri in afara de cele mentionate).  

Cauti Tapiterii Roman – Canapele Roman sau Coltare Roman?

 • Ai ajuns unde trebuie! Acaju are o gama foarte mare de modele si produse in categoria tapiterii: canapele Roman, coltare, fotolii, scaune, paturi tapitate, paturi boxspring si mobilier horeca. Suntem recunoscuti atat pentru diversitatea foarte mare de modele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri cat si pentru faptul ca majoritatea canapelelor, coltarelor, fotoliilor si paturilor se pot realiza intr-o gama foarte mare de materiale si culori. Diversitatea de solutii de mobilare cu canapele Roman se mentine si in zona de pret, la Acaju vei gasi de la solutii cu buget redus pana la solutii de canapele premium si de lux. 
 • Acum ai la dispozitie o modalitate simpla de contact, ne suni la 0311.300.290 si iti preluam comanda telefonic sau poti comanda pe www.acaju.ro. Ne poti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.
 • Foarte important! In orasul Roman din judetil Neamt se afla un depozit de mobila al Acaju care functioneaza si ca zona de pick-up al comenzilor de pe site, astfel incat poti comanda mobila Roman sau mobila Neamt sau canapele Roman sau canapele Neamt pe www.acaju.ro sau telefonic la 0311.300.290 si sa iti ridici comanda de mobila direct din depozitul situat in incinta Marsat Roman, strada Stefan cel Mare, 268.
Sus