Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22
Filtre

Mobila Vaslui - Magazin Mobila Vaslui

Ai cautat Mobila Vaslui? Bine ai venit pe Mobila Acaju!
    Vrei sa comanzi usor, din confortul casei tale sau sa vii in magazin?

  • Poti comanda mobila Vaslui telefonic daca suni la 0311.300.290 sau accesand magazinul nostru online cu click aici https://www.acaju.ro/ Pe https://www.acaju.ro/ avem o diversitate foarte mare de produse, peste 20.000 de produse aflandu-se in oferta noastra curenta, selectie facuta cu grija impreuna cu furnizorii nostri din Europa si Romania. In plus, comanzi fara avans, platesti doar la livrare si ai si 30 de zile calendaristice la dispozitie pentru a te razgandi din momentul in care ai primit mobila.
      Livram oriunde in Romania!

Mobila Vaslui – Mobilier Vaslui

  • La noi gasesti mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila hol si multe alte piese de mobilier ce se pot integra cu usurinta in locuinta ta. 
  • Produsele noastre se pot comanda atat online pe https://www.acaju.ro/, telefonic la 0311300290 (tarif normal)

Cauti Tapiterii Vaslui – Canapele Vaslui sau Coltare Vaslui?

  • Ai ajuns unde trebuie! Acaju are o gama foarte mare de modele si produse in categoria tapiterii: canapele Vaslui, coltare, fotolii, scaune, paturi tapitate, paturi boxspring si mobilier horeca. Suntem recunoscuti atat pentru diversitatea foarte mare de modele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri cat si pentru faptul ca majoritatea canapelelor, coltarelor, fotoliilor si paturilor se pot realiza intr-o gama foarte mare de materiale si culori. Diversitatea de solutii de mobilare cu canapele Vaslui se mentine si in zona de pret, la Acaju vei gasi de la solutii cu buget redus pana la solutii de canapele premium si de lux. 
  • Acum ai la dispozitie o modalitate simpla de contact, ne suni la 0311.300.290 si iti preluam comanda telefonic sau poti comanda pe www.acaju.ro. Ne poti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.
    Foarte important! In Vaslui se afla un depozit de mobila al Acaju care functioneaza si ca zona de pick-up al comenzilor de pe site, astfel incat poti comanda mobila Vaslui sau canapele Vaslui pe https://www.acaju.ro/ telefonic la 0311.300.290 si sa iti ridici comanda de mobila direct din depozitul situat in incinta foste Fabrici de mobila Movas Vaslui (strada Oborului).
Sus