Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Program de Fidelitate HappyAcaju

                 
Lucrurile bune se intampla cand e timpul lor, iar acum e timpul pentru HappyAcaju! :)
Ce ce HappyAcaju ?
E o modalitate prin care suntem recunoscatori clientilor nostri pentru ca ne-au ales si alegem sa ii rasplatim cu facilitati suplimentare fata de clientii care achizitioneaza prima data de la noi.
Care sunt beneficiile unui membru HappyAcaju?
Pentru orice actiune prin care ne sprijini activitatea, noi te sprijinim acordandu-ti un numar de puncte pe care le vei putea converti in reduceri la prima achizitie sau cand iti doresti. Mai mult, la solicitarea ta scrisa poti oferi cadou aceste puncte oricui iti doresti tu.
Punctele se contabileaza automat in contul tau, astfel ca stii oricand cate puncte ai si cate poti folosi. Ele iti vor aparea automat in cosul de cumparaturi si tu vei decide daca le folosesti sau nu. De aceea primul pas este sa ai un cont in site, chiar daca nu ai cumparat inca nimic.
Punctele pot fi folosite doar pentru produse care nu sunt incluse intr-o alta promotie.
                                                                                   1 punct = 1 leu
                                                  Cum ne poti sprijini si cum te recompensam pentru asta?
Recomanzi un produs unui prieten? 
Primesti 2 puncte pentru fiecare recomandare si ai posibilitatea sa faci 10 de recomandari! |
In total la prima etapa acumulezi 20 puncte!
Ai facut in pagina de produs o recenzie a produsului?
Primesti 2 puncte pentru fiecare recenzie si ai posibilitatea sa recenzezi 10 produse. Pana aici poti acumula 40 de puncte!
Ai dat un vot unui produs? 
Primesti 1 punct si poti vota 20 de produse, adica poti acumula pana aici 60 de puncte!
Ai cumparat un produs?
Primesti 40 de puncte! Adica in total poti acumula  100 de puncte!
                                                                              100 de puncte x 1 leu/punct = 100 lei :)
HappyAcaju - Termeni şi condiţii
Programul de Fidelitate HappyAcaju  se supune termenilor şi condiţiilor de mai jos.
1. Programul HappyAcaju este şi rămâne proprietatea ACAJU SRL.
2. ACAJU SRL îşi rezervă dreptul: (a) de a încheia programul (pe baza unui preaviz de 14 zile); (b) de a refuza accesul in HappyAcaju; şi (c) pe baza unor motive întemeiate*, de a retrage sau anula dreptul de a face parte din HappyAcaju  sau de a modifica sau schimba condiţiile programului HappyAcaju.
3. Toţi participanţii la programul HappyAcaju trebuie să aibă vârsta de cel puţin 14 ani. Participanţii cu vârsta sub 18 ani trebuie să prezinte cartea de identitate pentru a putea accesa HappyAcaju.
4. Regulile programului se aplică magazinului online Acaju.ro si in magazinele LEMS din Vaslui si Roman.
5. Punctele din program sunt transferabile si se poate transfera altui client la solicitarea scrisa a posesorului.
6. Semnarea formularului de cerere constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni şi condiţii.
7. Aceşti termeni şi condiţii includ Politica de Confidenţialitate ACAJU şi HappyAcaju – protecţia şi utilizarea datelor de mai jos.
8. ACAJU SRL este îndreptățita să încheie in mod unilateral programul HappyAcaju, notificarea acestui lucru trebuind sa fie afișata cu cel puțin 30 de zile înaintea încetării propriu-zise a programului in paginile www.acaju.ro
9. În cazul în care doriţi să anulaţi participarea la program, vă rugăm adresaţi-vă în scris la: ACAJU SRL, str. Traian, 85-91
*Motive întemeiate includ: (i) orice abuz sau încercare de a abuza de program; (ii) orice utilizare sau încercare de utilizare a unui card HappyAcaju care contravine acestor termeni şi condiţii; sau (iii) orice suspiciune întemeiată de fraudă din partea unui membru în legătură cu programul.
HappyAcaju – Protecţia şi utilizarea datelor
Vă asigurăm că ACAJU SRL. (denumită în cele ce urmează „noi”, „nouă”, „a noastră”) va proteja toate informaţiile pe care le furnizaţi. Utilizăm datele dumneavoastră pentru a înţelege ce le place clienţilor să cumpere, precum şi pentru a crea oferte şi a furniza informaţii adaptate despre produse şi servicii.
Vom transmite datele dumneavoastră grupului de companii ACAJU care poate oferi produse şi servicii ce pot prezenta un interes pentru dumneavoastră, precum şi cu orice companie care prelucrează informaţiile HappyAcaju în numele nostru. De asemenea, putem folosi şi transmite informaţii referitoare la grupuri de clienţi fără a identifica persoanele, pentru a afla mai multe despre comportamentul clienţilor şi a găsi modalităţi de îmbunătăţire a serviciilor pe care vi le oferim. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm consultaţi politica de confidenţialitate ACAJU.
Prin comunicarea datelor cu caracter personal in scopul înregistrării in programul HappyAcaju, sunteți de acord ca acestea sa fie folosite in următoarele scopuri:
- In vederea participării la programul HappyAcaju si pentru a permite ACAJU sa își îndeplinească obligațiile ce rezulta din acest program;
- In scopuri statistice;
- In scopul de a fi informați despre activitatea ACAJU Romania si despre acțiunile si evenimentele viitoare ale acesteia, incluzând in scop de marketing direct si prin utilizarea ca modalitate de comunicare e-mail-ul, apelul telefonic / SMS-ul si/sau adresa postala a membrilor HappyAcaju.
Datele cu caracter personal trebuie stocate si prelucrate in concordanta cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, astfel cum aceasta a fost modificata.
Aveţi dreptul să solicitaţi o copie a informaţiilor pe care le deţinem despre dumneavoastră, să modificați sau sa corectaţi orice inadvertenţă, precum și dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale. Aveți de asemenea dreptul de a vă opune utilizării datelor dumneavoastră* şi să blocaţi orice utilizare specifică a acestora, pe baza unei cereri scrise si semnate adresate: ACAJU SRL, Vaslui, str. Traian, 85-91, în atenția departamentului de marketing.
*Orice persoana este îndreptățită să obiecteze in mod liber și fără nicio justificare sau temei împotriva prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing.
HappyAcaju – Cupoane
Următorii termeni şi condiţii sunt valabili pentru toate cupoanele HappyAcaju. Pe cupon se pot indica termeni şi condiţii suplimentare.
1. Cupoanele sunt valabile numai în perioada indicata pe cupon.
2. Cupoanele se aplică numai membrilor HappyAcaju.
3. Cardul şi cuponul Happy trebuie prezentate la momentul cumpărării.
4. Este valabil numai un cupon per membru HappyAcaju.
5. Este valabil numai un cupon per tranzacţie.
6. Cupoanele sunt valabile numai pentru achiziţii efectuate în magazinele Lems din Iasi, Vaslui si Roman şi nu pot fi utilizate online.
7. Dacă pe cupon este indicat numele magazinului, cuponul este valabil numai pentru achiziţiile efectuate în respectivul magazin.
8. Cupoanele nu pot fi utilizate pentru servicii de livrare, asamblare, samd.
9. Cupoanele deteriorate, şterse, ilizibile, copiate sau modificate nu vor fi acceptate.
10. Cupoanele nu pot fi utilizate împreună cu alte oferte promoţionale sau discounturi.
11. Cupoanele nu pot fi schimbate în contravaloarea în bani, nu au valoare de bani şi nu se va da rest.
12. Cupoanele nu pot fi transferate, vândute sau tranzacționate în alt mod.
13. ACAJU îşi rezervă dreptul de a retrage sau modifica promoţiile cupoanelor după cum va fi necesar în funcţie de circumstanţe care ne depăşesc controlul rezonabil.
14. Toate retururile se supun politicii de retur a ACAJU SRL.
15. În cazul în care cuponul vă dă dreptul la un Card Cadou sau Articol promoţional şi articolul respectiv este returnat, oferta încetează să se mai aplice şi este necesară returnarea articolului oferit. În caz contrar, ACAJU SRL îşi rezervă dreptul de a schimba valoarea articolului oferit (utilizând metoda de plată folosită), fără altă notificare.
Sus