Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
LUNGIME
LATIME
MOBILEAZA IN STILUL TAU

Mobilier Birou

Mobilierul birou este necesar atat in activitatile casnice de zi cu zi, unde explozia internetului a condus la o prezenta in majoritatea gospodariilor a calculatoarelor, dar mai ales in orice companie, indiferent de talia ei, unde un mobilier birou adecvat este vital pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii.
Cum ar trebui sa arate mobilierul birou?
Nu exista mobilierul birou minune, acesta trebuie ales dupa tipurile de activitati desfasurate incat sa ajute la cresterea conforului si implicit la cresterea productivitatii.
Ultima tendinta in mobilier birou este pentru cresterea confortului, alocandu-se bugete din ce in ce mai mari pentru confort.
In ton cu aceasta tendinta, in oferta noastra vei gasi o gama mare de birouri si scaune birou, din care tu iti poti alege ce ti se potriveste.

Subcategorii

Birouri Calculator (38)

A devenit aproape de neconceput sa nu gasesti in orice casa un calculator, un laptop sau o tableta. O data cu raspandirea device-urilor moderne a devenit necesara si prezenta unui birou calculator oriunde sunt prezente si acestea. La ACAJU gasesti o gama foarte mare de birouri calculator, asa ca ai de unde alege.

Birouri Copii (9)

Magia descoperii lumii se intampla si la biroul de acasa, asa ca aranjeaza-i un loc de studiu piticului tau pentru ca el sa iubeasca cartea. La ACAJU gasesti o gama mare de birouri copii, in culori diverse si pe dimensiunile potrivite, asa ca ai de unde sa alegi biroul copil potrivit copilului tau.

Scaune birou (106)

Petreci mult timp la birou asa ca iti recomandam sa iti alegi cu atentie scaunul care este perfect pentru corpul tau. In gama de scaune birou gasesti peste 100 de modele, asa ca ai de unde alege. In plus, primesti acasa scaunul birou, ti-l livram oriunde in Romania si platesti cand il primesti. Daca dintr-un motiv anume nu te vei simti confortabil in scaunul birou ales, il poti returna gratuit in 30 de zile de la primire.

Scaune Gaming (35)

Noua ta relaxare se numeste gaming! Si e perfect ca e asa! Insa ca sa iti fie bine si atunci cand joci dar si dupa, trebuie sa te joci intr-un scaun gaming confortabil. Noua gama de scaune gaming de la ACAJU e perfecta pentru tine, sunt modele diferite, culori diferite si poti sa alegi scaunul gaming pe care il consideri potrivit si sa il testezi la tine acasa. Daca dintr-un motiv sau altul vei considera ca nu e scaunul gaming potrivit pentru tine, returneaza-l gratuit in 30 de zile de la achizitie.

Scaune conferinta (4)

Scaunele de conferinta trebuie sa fie in primul rand foarte comode. Lipsa confortului la un scaun de conferinta poate conduce la esecul intalnirii, indiferent de miza sau subiectul discutiilor.
Tu cum te-ai simti sa stai ore in sir pe un scaun de conferinta incomod? Nu ti-ar fi afectata atentia de acest lucru?
Cu siguranta raspunsul tau este DA.
Avem acum scaune de conferinta comode, cu un design placut si disponibile in diverse materiale si culori.
Decizia de achizitie a scaunelor de conferinta este mult simplificata deoarece gama acopera diferite bugete si nevoi si in plus achizitia se face online iar livrarea direct la tine acasa.
Simplu, nu-i asa?

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 16
Sus