Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Pachet Promo FEVER 2 living + comoda alba cu 3 sertare, 2 usi si vitrina

Descriere detaliată

Pachet Promo FEVER 2 living + comoda alba cu 3 sertare, 2 usi si vitrina, alb, cu sistem de iluminare LED, structura din pal si fronturi din MDF

Colecția Fever este una dintre propunerile noastre de succes pentru interioarele moderne.
Alegand mobila Fever 2 te vei bucura de designul simplu al mobilierului, subliniat de contrastul placut dintre fronturile albe si manerele de culoare neagra ce aduce un plus de eleganta.
Fever este dotat cu un sistem de iluminare led economicos care pune in valoare rafturile de sticla si fronturile usilor din sticla.
Fronturile lucioase sunt din mdf alb.

Corpurile de mobilier ale acestui mobilier living fever  sunt modulare si le poti pozitiona in ordinea dorita si la ce inaltime doresti.

Mobilierul living FEVER este format din 6 piese de mobilier reunite  intr-un ansamblu care incanta privirea, dar care este si practic in acelasi timp.
Piesele de mobilier din colectia FEVER pot fi achizitionate si individual.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Setul FEVER este format din:

  • Comoda TV : Lungime 100 cm, latime 50 cm, inaltime 37 cm- 2 bucati; Conține un sertar spațios și două rafturi deschise pentru electronice. 

  • Raft: Lungime 130 cm, latime 24 cm, inaltime 120 cm; Cele două rafturi sunt utile pentru expunerea obiectelor decorative sau a ramelor foto.

  • Vitrina suspendata: Lungime 40 cm, latime 38 cm, inaltime 125 cm - 2 bucat; Vitrina conține două rafturi, accesorizate cu sistem de iluminare LED

  • Comoda: Lungime 80 cm, latime 38 cm, inaltime 127.5 cm; Rafturile comodei permit stocarea obiectelor decorative sau a cărților

Accesoriile utilizate sunt de calitate premium: balamale Hettich , manere Schwinn, glisiere Gamet si sistem de iluminare cu led. 

 

COMODA FEVER KOM1W2D2S/9/15

Mânerele negre și moderne, oferă un caracter unic și facilitează accesul la conținutul dulapurilor. 

Sistemul de iluminare cu LED evidențiază rafturile de stilcă, oferind un plus de eleganță. 

 

Dimensiuni: Lungime 150 cm, latime 43 cm, inaltime 93 cm, greutate 64 kg

 

Accesoriile utilizate sunt de calitate premium: balamale Hettich , manere Schwinn, glisiere Gamet si sistem de iluminare cu led. 

 

Montaj 

  • Producatorul a gandit acest produs pentru a fi montat de nespecialisti, cu ajutorul schitei de montaj, astfel ca a rezultat un produs ce iti este livrat in colete si pe care il vei monta usor cu ajutorul schitei.

Intretinere

  • Se intretine usor prin stergere cu un prosp de hartie usor umed.
  • Nu folosi substante chimice la curatire, aletele decat cele destinate special curatirii mobilierului din pal.

Mobilierul este destinat pentru auto-asamblare.

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

 

Comentarii

de către Yariss-Anabbel, 24 Octombrie 2018

Nu înțeleg anunțul legat de promoție.Livinvul cu tot cu comodă are acest preț sau comodă separat are acest preț? Pretul este pe pachet.

Parteneri de Top la Acaju

Sus