Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Pachet promo living + dulap FEVER 1, stejar sonoma

Descriere detaliată

 

Pachet promo living + dulap FEVER 1, stejar sonoma, fronturi din MDF si structura din pal

Colecția Fever este o propunere pentru interioare moderne si in principal pentru mobila living. Designul simplu al mobilierului este subliniat de manerele negre care adauga un plus de personalitate acestuia. Fronturile din sticlă și rafturile sunt evidențiate de sistemul de iluminare cu LED eficient energetic, fronturile din sticla atragand atentia ca un magnet si creand impresia de profunzime. Corpurile de mobila living FEVER  sunt modulare si le poti pozitiona in ordinea dorita si la ce inaltime doresti.
Daca vrei sa cauti si alte posibilitati de mobilare atunci intra in categoria de
seturi mobila iar pentru pachete la un pret foarte bun poti alege sa cauti in pachete promo sau in categoria pachete promo living.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

SET MOBILA LIVING FEVER

 

Set mobila FEVER 1 din categoria Seturi mobila living este format din corpuri modulare care pot fi achizitionate si separat:

 • Vitrina suspendata Fever sonoma: Lungime 40 cm, latime 38 cm, inaltime 125 cm -2 bucati; Vitrina conține două rafturi, accesorizate cu sistem de iluminare LED. 
 • Comoda suspendata Fever sonoma: Lungime 40 cm, latime 38 cm, inaltime 125 cm - 2 bucati; Dulapul suspendat poate stoca obiecte mici, conține două rafturi practice.
 • Corp suspendat Fever sonoma: Lungime 100 cm, latime 28 cm,  inaltime 38 cm; Vitrina conține două rafturi, din care unul este în spatele frontului din sticlă.
 • Comoda RTV Fever sonoma: Lungime 100 cm, latime 50, inaltime 37 cm - 3 bucatiConține un sertar spațios și două rafturi deschise pentru electronice. 

 

DULAP 2 USI FEVER - cauti un loc pentru hainele tale?

 

Un dulap 2 usi Fever stejar sonoma este alegerea perfecta. Pune hainele pe bara de haine și utilizeaza raftul superior pentru pulovere sau blugi.

 • Rafturile inferioare reprezintă locul perfect pentru încălțăminte sau coșurile cu lenjerie de corp.
 • Mobilierul din colectia FEVER este disponibil în 2 culori. Poti alege culoarea sonoma naturală din lemn de stejar sau superluciu de culoare al
 • Acorda atenție detaliilor. Fronturile sunt decorate cu caneluri orizontale, care dau caracterul unui dulap cu două uși.
 • Accesul ușor la conținutul dulapului este asigurat de mânerele negre care pun in valoare designul.
 • Am avut grijă de confortul de zi cu zi dat de rezistenta in timp prin atașarea unor balamale de marcă, balamale produse de liderul european in accesorii de mobilier Hettich.

Creaza-ti un aranjament unic al camerei de zi utilizând elementele individuale din colecția mobila Fever.


Materiale utilizate

 • Corp: plăci aglomerate de lemn, placă HDF, folie finisată, melamină
 • Față: placă MDF, folie PVC
 • Accesorii: balamale HETTICH, ghidaje GAMET (role), mânere SCHWINN

Utilizarea produsului:

 • Curăța mobilierul folosind o cârpă delicată sau prosoape de hârtie. Nu utiliza substanțe chimice puternice și materiale cu structură aspră.
 • Mobilierul este destinat pentru auto-asamblare si il vei primi in colete, cu instructiuni de montaj, poate fi montat cu usurinta in 90-120 de minute.

Alte modele de living, configuratii diferite sau pachete promo de mobila living vei gasi in colectia mobila Fever.

Detalii despre serviciile disponibile, garantii, modalitati de plata si serviciul de retur gasesti in pagina
SERVICII ACAJU.

 

Ce spun alti clienti despre produsele si serviciile noastre gasesti in pagina marturii clienti.

Parteneri de Top la Acaju

Sus