Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Pat lada depozitare PIELO, boxspring, suprafata de odihna 160x200, cadru din lemn masiv, baza din arcuri bonell, saltea pocket, topper 5 cm, doua spatii pentru depozitare, multicolor, 209x174x116 LxlxH

Descriere detaliată

                                                                                                              demontabilitate coltar

 

DE CE SA ALEGI PAT LADA DEPOZITARE PIELO 160X200?

 

Deoarece aceste paturi lada depozitare Pielo se diferentiaza fata de alte paturi tapitate prin cateva caracteristici importante ce le fac sa fie speciale:

  • te odihnesti altfel, deoarece este extrem de confortabil si rezistent, are un mod inovativ de constructie, cu doua saltele suprapuse peste o structura de lemn masiv;
  • alegi oricand ce iti place deoarece ai la indemana suprafete diferite ca fermitate, prin indepartarea topperului vei obtine o suprafata mai ferma;
  • poate fi asortat la orice ambient;
  • Doua spatii pentru depozitare;

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Cum este construit un pat tapitat boxspring si ce il face deosebit

Realizarea patului incepe cu cadrul patului (boxul), care este realizat din lemn masiv, uscat cu atentie in camere de uscare. Acest cadru (box) are o inaltime de 18 cm. Boxul este pozitionat pe picioare din lemn cu o inaltime de 2 cm, ceea ce permite o foarte buna ventilatie a spatiului de sub pat si o eliminare rapida a umezelii.
In interiorul acestui box (cadru) se aseaza o saltea cu arcuri impachetate individual in material textil (pocket spring), interconectate intre ele (arcurile functioneaza independent, daca apesi un arc, cele de alaturi nu se vor misca). Primul strat de arcuri bonell are o inaltime de 18 cm.
Mai jos ai un exemplu de cum arata structura bazei:

Peste aceasta saltea cu arcuri bonell cu o inaltime de 18 cm se aseaza o alta saltea cu arcuri pocket spring cu o inaltime de 18 cm. 
Pozitionarea celor doua saltele suprapuse determina o foarte buna distribuire a presiunii exercitate de corp, determinand o relaxare superioara a corpului uman. Vezi aici un exemplu similar de structura:


 In plus, peste cele doua saltele va fi pozitionat un topper cu o grosime de 5 cm astfel incat vei avea la indemana doua structuri diferite ca suprafata de odihna, poti folosi suprafata de dormit cu topper sau fara topper, in functie de starea ta de spirit sau de cum iti place.

                                                    

    Parteneri de Top la Acaju

    Sus