Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Pat matrimonial 180x200 TERASSO LUX, suprafata de odihna 180x200

Descriere detaliată

Pat matrimonial 180x200 TERASSO LUX, suprafata de odihna 180x200 cadru din lemn masiv, dimensiuni exterioare: 227x195x102 Lxlxh                             

Aceste paturi matrimoniale 180x200 Terasso sunt potrivite pentru orice dormitor, o piesa de mobilier ce iese in evidenta imediat prin eleganta sa. Designul lor deosebit, precum si calitatea materialelor le vor face foarte potrivite pentru orice tip de decor sau de spatiu.

TERASSO este un pat tapitat cu un design modern, realizat din stofa.

Toata suprafata de sub salteaua 180x200 cm este de fapt un imens spatiu pentru depozitare.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

 

Produsul este destinat pentru auto-asamblare.

Decoratiunile si salteaua nu sunt incluse. Somiera, lada pentru depozitare si pistoane pot fi achizitionate pentru un pret suplimentar.

 

 

Ce saltea 180x200 sa aleg pentru un astfel de pat?

 

Tipuri de saltele sunt multe si cu denumiri diferite insa nu exista o saltea perfecta universala ci doar o saltea care ni se potriveste noua.
Atunci cand alegem o saltea trebuie sa tinem cont mai putin de pret si mai mult de ceea ce ne trebuie.
Trebuie avuta in vedere constitutia corpului nostru, greutatea, modul in care dormim si materialul din care e facuta

 

a) din punct de vedere al modului in care dormim:

 

daca dormi pe spate, trebuie sa alegi o saltea potrivit de tare care sa iti sustina gatul si spatele, iti recomandam saltelele latex sau saltelele spuma cu memorie (memory foam);

daca dormi pe o parte, trebuie sa alegi o saltea moale care sa permita umerilor si soldurilor sa se afunde pentru a mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale, iti recomandam saltelele latex sau saltelele spuma cu memorie (memory foam);

daca dormi pe burta, trebuie sa alegi o saltea tare ca sa reduci presiunea exercitata asupra gatului, recomandam saltelele latex sau saltelele cu arcuri

 

b) din punct de vedere al materialului din care este realizata

 

saltele spuma cu memorie 180x200, vezi aici  http://www.acaju.ro/saltele-spuma-memorie/

saltele latex 180x200, aici gasesti detalii http://www.acaju.ro/saltele-latex/

saltele cu arcuri 180x200, vezi aici http://www.acaju.ro/saltele-arcuri-impachetate-individual/ 

 

Saltelele cu arcuri asigura o buna circulatie a aerului astfel incat te va ajuta sa se evapore rapid transpiratia si sa te simti confortabil; ceea ce te-ar putea deranja la salteaua cu arcuri este acea vibratie care apare cand te asezi, specifica acestui tip de saltea.

 

Saltele din spuma cu memorie sunt foarte elastice si iau forma corpului. Avantajul acestora este ca iau forma coloanei vertebrale, detensionand muschii si eliminand punctele de presiune care fac ca muschii sa ramana tensionati in cazul altor saltele, chiar si atunci cand ne relaxam; dezavantajul saltelelor memory foam este ca retin caldura si este posibil sa apara transpiratia.

 

Saltelele latex datorita faptului ca asigura o buna circulatie a aerului elimina posibilitatea aparitiei mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. Dezavantajul ar fi ca nu asigura independenta de miscare in paturile matrimoniale, cand se va misca unul din parteneri, celalalt va simti miscarea.

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Alexandrescu Adrian, 18 Aprilie 2020

Terasso Lux culoare gri

de către Alexandrescu Adrian, 18 Aprilie 2020

Doresc un pat dar vreu sa fie de 140 / 200

Parteneri de Top la Acaju

Sus