Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Pat matrimonial rezistent TOLEDO 160

Descriere detaliată

                                                                                                         demontabilitate pat

Pat matrimonial rezistent TOLEDO, boxspring, suprafata de odihna: 160x200, cadru din lemn masiv, baza bonell, saltea pocket, topper de 4 cm, linii decorative, picioare cromate, multicolor, 215x168x108 LxlxH

Deoarece aceste paturi matrimoniale rezistente Toledo sunt alcatuite dintr-o baza solida de lemn masiv pe picioare metalice peste care este pozitionata o structura megaconfortabila formata din doua saltele cu arcuri individuale de tip box springs de dimensiuni diferite, suprapuse, plus un topper.
Este un pat de tip american, inalt, foarte iubit in USA si Vestul Europei!

 

Pat disponibil in stoc pe dimensiunea 160x200 in nuanta ARYA 9534 si tot 160X200 in nuanta PALLADIUM 2 BEIGE

Orice alta configuratie se aduce pe comanda in februarie 2021!!!

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

TOLEDO este un pat tapitat care se diferentiaza fata de alte paturi tapitate prin cateva caracteristici importante ce il fac sa fie special:

  • te odihnesti altfel, deoarece este extrem de confortabil si rezistent, are un mod inovativ de constructie, cu doua saltele suprapuse peste o structura de lemn masiv;
  • alegi oricand ce iti place deoarece ai la indemana suprafete diferite ca fermitate, prin indepartarea topperului vei obtine o suprafata mai ferma;
  • poate fi asortat la orice ambient;
  • picioare metalice de 8 cm.

Cum este construit un pat tapitat boxspring si ce il face deosebit

Realizarea patului incepe cu cadrul patului (boxul), care este realizat din lemn masiv, uscat cu atentie in camere de uscare. Acest cadru (box) are o inaltime de 27 cm. Boxul este pozitionat pe picioare metalice cu o inaltime de 8 cm, ceea ce permite o foarte buna ventilatie a spatiului de sub pat si o eliminare rapida a umezelii.
In interiorul acestui box (cadru) se aseaza o saltea cu arcuri impachetate individual in material textil (pocket spring), interconectate intre ele (arcurile functioneaza independent, daca apesi un arc, cele de alaturi nu se vor misca). Stratul de arcuri pocket spring are o inaltime de 17 cm.
Mai jos ai un exemplu de cum arata structura bazei:


Pozitionarea celor doua saltele suprapuse determina o foarte buna distribuire a presiunii exercitate de corp, determinand o relaxare superioara a corpului uman. Vezi aici un exemplu similar de structura:


 In plus, peste cele doua saltele va fi pozitionat un topper cu o grosime de 4 cm astfel incat vei avea la indemana doua structuri diferite ca suprafata de odihna, poti folosi suprafata de dormit cu topper sau fara topper, in functie de starea ta de spirit sau de cum iti place.

 

                                                  dimensiuni pat toledo

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus