Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Pat somiera metalica rabatabila DIAMOND pentru saltea 160x200, tapiterie maro, structura metalica, lada depozitare, somiera metalica cu pistoane silentioase, demontabil, multicolor si multimateriale, 220x170 cm Lxl

Descriere detaliată

DE CE SA ALEGI PAT SOMIERA METALICA RABATABILA DIAMOND 160X200?

 

Deoarece aceste paturi somiera metalice rabatabile DIAMOND sunt paturi din categoria de paturi tapitate ce au fost create pentru saltele uzuale ca dimensiuni, astfel ca intalnim paturi dormitor pentru saltele 180x200 cm, paturi dormitor pentru saltele 160x200 cm, paturi pentru saltele 140x200 cm si paturi pentru saltele 90x200.

  • DIAMOND este un pat tapitat face parte din categoria de paturi tapitate  confortabile si cu un excelent raport intre calitate si pret. Tapiteria acopera intreaga suprafata exterioara a patului. Culoarea tapiteriei poate fi selectata din mostrarul de culori pe care ti-l punem la dispozitie.
  • DIAMOND este un pat cu somiera, fiind dotat cu somiera rabatabila realizata din otel, somiera care rabateaza in sus cu ajutorul unor pistoane solide pe baza de gaz.
  • Totodata este un pat cu lada depozitare; sub somiera patului tapitat se afla un spatiu generos de depozitare, astfel ca poti tine intotdeauna la indemana lenjeria de pat.
  • Se potrivesc saltelele de pat pe orice inaltime.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Detalii tehnice:

  • Patul este construit pe cadru de lemn si pal tapiţat in intregime cu piele sintetica de culoare alb-crem, foarte ușor de curatat si intreţinut, iar la comanda sunt disponibile si alte culori si materiale.
  • Patul conţine un suport de tip lamelar pentru saltea.
  • Montaj rapid și ușor. Montajul se realizează in 15 minute pe baza schiţei de montaj inclusă in colet.

Dimensiuni exterioare pat:

  • Pentru saltea 200 x 160 cm : Lungime:  220 cm, lăţime: 170  cm.

Utilizarea produsului:

  • Curățați mobilierul cu o cârpă ușor umedă sau un prosop de hârtie.

Produsul este destinat auto-asamblării.

Preţul nu include montajul.

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către GDPR 23-05-2018, 16 Mai 2018

Mă interesează dimensiunile exterioare pentru saltea 160/200. Multumesc.

Parteneri de Top la Acaju

Sus