Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Paturi dormitor cu led boxspring TRENTO 160

Descriere detaliată

                                                                                                                                                     demontabilitate pat

Paturi dormitor cu led boxspring TRENTO, PRET PROMOTIONAL PENTRU STOFELE MERCEDES 28, 31 si 270, din lemn masiv, baza arcuri bonell, saltea pocket, topper spuma, suprafata de odihna 160x200, 207x160x128 Lxlxh

Deoarece aceste paturi dormitor cu led Trento se incadreaza in tipul de pat boxspring devenind un pat continental ce poate fi considerat un produs de lux, care oferă confort sporit în timpul somnului.  

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                                  dimensiuni pat trento led

 

Trento este un pat tapitat care se diferentiaza fata de alte paturi tapitate prin cateva caracteristici importante ce il fac sa fie special:

  • te odihnesti altfel, deoarece este extrem de confortabil si rezistent, are un mod inovativ de constructie, cu doua saltele suprapuse peste o structura de lemn masiv;
  • alegi oricand ce iti place deoarece ai la indemana suprafete diferite ca fermitate, prin indepartarea topperului vei obtine o suprafata mai ferma;
  • poate fi asortat la orice ambient;
  • Structura de baza este din lemn de esenta tare : FAG, picioarele sunt din lemn.
  • Include iluminare LED.

Cum este construit un pat tapitat boxspring si ce il face deosebit

Realizarea patului incepe cu cadrul patului (boxul), care este realizat din lemn masiv, uscat cu atentie in camere de uscare. Acest cadru (box) are o inaltime de 17 cm. Boxul este pozitionat pe picioare din lemn cu o inaltime de 6 cm, ceea ce permite o foarte buna ventilatie a spatiului de sub pat si o eliminare rapida a umezelii.
In interiorul acestui box (cadru) se aseaza o saltea cu arcuri impachetate individual in material textil (pocket spring), interconectate intre ele (arcurile functioneaza independent, daca apesi un arc, cele de alaturi nu se vor misca). Primul strat de arcuri pocket spring are o inaltime de 17 cm.
Mai jos ai un exemplu de cum arata structura bazei:

Peste aceasta saltea cu arcuri pocket spring cu o inaltime de 17 cm se aseaza o alta saltea cu arcuri pocket spring cu o inaltime de 18 cm. 
Pozitionarea celor doua saltele suprapuse determina o foarte buna distribuire a presiunii exercitate de corp, determinand o relaxare superioara a corpului uman. Vezi aici un exemplu similar de structura:


 In plus, peste cele doua saltele va fi pozitionat un topper cu o grosime de 4 cm astfel incat vei avea la indemana doua structuri diferite ca suprafata de odihna, poti folosi suprafata de dormit cu topper sau fara topper, in functie de starea ta de spirit sau de cum iti place.

Parteneri de Top la Acaju

Sus