Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Paturi tapitate o persoana WAVE 100

Descriere detaliată

Paturi tapitate o persoana WAVE 100, boxspring, PRET PROMOTIONAL PENTRU MATERIALUL JAZZ 14, suprafata de odihna: 100x200, cadru din lemn masiv, baza pocket, saltea pocket, cu TOPPER basic 4 cm, mecanism electric de reglare a saltelei, picioare metalice, multicolor, 215x107x112 LxlxH

Deoarece acest pat tapitat o persoana de tip boxspring este la mare moda in Europa occidentala si USA datorita confortului suprem pe care il ofera. Construit pe o structura de lemn masiv, din doua saltele ce se suprapun, paturile de tip boxspring reprezinta confortul suprem in materie de paturi. Solide, foarte confortabile si disponibile in materiale la alegere si intr-o gama foarte mare de culori.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

 

WAVE 100 este un pat tapitat care se diferentiaza fata de alte paturi tapitate prin cateva caracteristici importante ce il fac sa fie special:

  • te odihnesti altfel, deoarece este extrem de confortabil si rezistent, are un mod inovativ de constructie, cu saltea peste o structura de lemn masiv;
  • alegi oricand ce iti place deoarece ai la indemana suprafete diferite ca fermitate, prin indepartarea topperului vei obtine o suprafata mai ferma.
  • saltea cu ridicare electrica.
  • Picioare metalice 8 cm.

Cum este construit un pat tapitat boxspring si ce il face deosebit

Realizarea patului incepe cu cadrul patului (boxul), care este realizat din lemn masiv, uscat cu atentie in camere de uscare. Acest cadru (box) are o inaltime de 14 cm. 
Deasupra acestui box (cadru) este asezata o saltea cu arcuri impachetate individual in material textil (pocket spring), interconectate intre ele (arcurile functioneaza independent, daca apesi un arc, cele de alaturi nu se vor misca). Stratul de arcuri pocket spring are o inaltime de 18 cm, completat de un al doilea strat de arcuri pocket spring de 19 cm.
Mai jos ai un exemplu de cum arata structura bazei:


Pozitionarea saltelei cu arcuri independente determina o foarte buna distribuire a presiunii exercitate de corp, determinand o relaxare superioara a corpului uman. Vezi aici un exemplu similar de structura:

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

                                                                                 

Parteneri de Top la Acaju

Sus