Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

PERNĂ WOOL - LÂNĂ MERINOS

Descriere detaliată

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA ACAJU!
PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE GASITI CU CLICK PE ACCESORII DIVERSE
Raspundem si la telefon 0311300290, in fiecare zi intre orele 08 si 22 si in weekend intre 09 si 13!

 

PERNĂ WOOL - LÂNĂ MERINOS

 • Noile perne Wool, ce aparțin generației de confort 2015, sunt umplute cu 100% lână Merinos virgină și biluțe fibră siliconică. Învelite în țesătură de bambus 100%, acestea sunt alegerea perfectă pentru persoanele care preferă o pernă mai fermă cu un suport adecvat pentru gât și coloană.

  Conținutul noului model de pernă Wool nu se aglomerează, având elasticitate constantă pe toată suprafața, ca tu să te bucuri de un somn confortabil.

  Tesatura din bambus satinat 100% este matlasata cu un strat generos din vata de lana merinos, iar interiorul este umplut cu un amestec de fibre de lana merinos si bilute siliconice.

  Pernele pot fi spalata la temperaturi pana in 30 grade C fara inalbitori. Stoarcerea recomandata este de maxim 600 rpm. 

  Datorită proprietăților higroscopice ale lânii din structură, aceastea elimină umiditatea, asigurând un somn liniștit pe tot parcursul nopții. În plus, aceasta conține lanolină, o substanță care ajută la ameliorarea durerilor cauzate de reumatism.

  Prelucrată pentru a fi protejată pe termen lung contra bacteriilor, ciupercilor și substanțelor alergogene perna din lână este foarte rezistentă și poate fi utilizată atât iarna cât și vara, lâna fiind un termoreglator excelent al temperaturii și umidității. Fabricat în România.

  Detalii întreținere

  • Spălare la 30 de grade CelsiusSpălare la 30 de grade Celsius
  • Se curăță chimicSe curăță chimic
  • Nu se înălbeșteNu se înălbește
  • Nu se calcăNu se calcă
  • Nu se usucă la uscătorNu se usucă la uscător
  • Se usucă întinsSe usucă întins

  Mai bine pentru tine

  Lâna folosită pentru produsele Green Future este lâna Merinos virgină. Este cea mai fină și moale lână de oaie Elimină umiditatea foarte bine Oferă un confort sporit în timpul somnului În combinație cu textilele de bambus, oferă o calitate a produselor net superioară bumbacului

   

  Recomandări

  Utilizați produsele întotdeauna împreună cu husa de acoperire Se recomandă spălarea husei de acoperire săptămânal (în cazul pernelor și pilotelor) Se recomandă aerisirea produselor zilnic Asigurați-vă că produsele sunt uscate complet după spălare, înainte de a le folosi

  Beneficiile lânei Merinos

  Confort termic ridicat Ventilație / aerisire Lavabilă Este antiinflamator natural Conține în mod natural lanolină, substanță des folosită la ameliorarea durerilor și problemelor de reumatism Termoregulator excelent al temperaturii și umidității
  • Trece prin procese tehnologice de sortare, igienizare și sterilizare pentru a preveni apariția alergenilor
  • Poate fi folosită în condiții excelente atât vara, cât și iarna

   

   

   

 • MATERIALE
 • PRODUSE SIMILARE
 • PĂRERILE CLIENȚILOR

 

  Parteneri de Top la Acaju

  Sus