Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Politica de Confidentialitate

 

   Despre  Politica de confidenţialitate ACAJU

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care SC ACAJU SRL (denumită în continuare: ”ACAJU”) colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. ACAJU se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. 
Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, ACAJU este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

Denumirea companiei: SC ACAJU SRL, RO14050238 / J37/572/2004
Adresa sediului social: Vaslui, strada Petru Rares, 264, sc. B, ap.1, parter, Romania
Adresa office: Vaslui, strada Traian, 91
Telefon: 0735900614


-Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi ACAJU, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinele si site-ul ACAJU, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că le putem folosi.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de ACAJU şi/sau partenerii noştri de încredere.

-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii ACAJU sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-ul web ACAJU sau efectuezi plăţi în Magazinele ACAJU sau pe site-ul web ACAJU, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii ACAJU şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor ACAJU, protejarea proprietăţii tale personale şi a ACAJU, precum şi securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre.

-Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciţi de la ACAJU următoarele:

•să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personalPoţi întreba ACAJU ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.
•să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinemNe poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.
•să soliciţi rectificarea datelor introduse greşitDorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi cere ACAJU să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.
•să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personalNe poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine. În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale a ACAJU faţă de tine, ACAJU ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală. De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca ACAJU să respecte anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi gestionată.
•să restricționezi accesul ACAJU și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitateDacă ai contestat exactitatea datelor tale sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ai obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care ACAJU le consideră legitime, ai dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.
•să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele taleReţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care ACAJU îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.
•să soliciţi transferul datelor tale către un alt operator de date (dreptul la portabilitate)În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau este realizat prin mijloace automate, ai dreptul de a solicita ACAJU să îţi transmita datele unui alt operator.

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, foloseşte datele de contact ale ACAJU din secțiunea Despre această Politică de confidențialitate de mai sus.

În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

-Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Unele date sunt încă stocate pe suport de hârtie, dar tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sediile şi sistemele IT ale ACAJU, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

-ACAJU distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru ACAJU, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Putem transmite informaţiile tale cu caracter personal partenerilor noştri de încredere din afara ACAJU, care întreţin sistemele IT ale ACAJU, sau îţi furnizează servicii în numele ACAJU. De exemplu, în scopuri de marketing, finanţare, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii în magazin şi în afara magazinului. Cu toate acestea, aceşti furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredinţate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale ACAJU şi în scopul pe care îl specificăm în mod strict. Îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele tale şi să le păstreze secrete.



-Cât timp îţi păstrează ACAJU datele cu caracter personal

ACAJU nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare.

-Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care ACAJU le are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct şi motive de securitate.


-Prelucrarea comenzilor si furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie personal într-unul din magazinele ACAJU sau prin site-ul web ACAJU, în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. Această situaţie va avea loc în special dacă, pe lângă achiziţia produselor ACAJU, decizi să foloseşti unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos. Dacă doreşti să plăteşti pentru bunuri şi servicii online, ACAJU va solicita informaţii legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum şi adresa de facturare.

Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de la ACAJU sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile tale cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor servicii (de exemplu, numele, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ai prezentat, cum ar fi ora la care doreşti să primeşti o livrare).


-Serviciul de relatii clienti

În cazul în care contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi ACAJU (de ex. cerere pentru instrucţiuni de asamblare, cerere de returnare a produsului de care nu eşti mulţumit etc.) direct în magazinul ACAJU sau prin orice mjloc de comunicare disponibil, vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi ACAJU. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop. În anumite cazuri, vom utiliza servicii ale terţilor cărora le încredinţăm datele tale numai în măsura în care vor fi necesare pentru soluţionarea cazului tău (de ex. servicii autorizate pentru produse electronice pe care le vindem, furnizori de servicii de livrare, servicii de audit si contabilitate etc.). În acest caz, aceştia pot fi furnizori de servicii de transport şi asamblare, furnizori de sisteme IT care funcţionează la ACAJU în cadrul asistenței tehnice sau servicii de audit si contabilitate.

De asemenea, poţi contacta Serviciul de Relaţii Clienţi ACAJU când doreşti să faci achiziţii la ACAJU telefonic. Pentru a face achiziţii prin telefon, ACAJU prelucrează următoarele date: numele şi prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, voce, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Desigur, aceste date sunt furnizate de tine în mod voluntar, dar nefurnizarea lor poate uneori rezulta în incapacitatea de a îndeplini o comandă sau o livrare.

Conversația ta cu Serviciul de Relații Clienți ACAJU poate fi înregistrată. Înregistrările sunt utilizate pentru a dovedi conţinutul conversaţiei, precum şi pentru a îmbunătăţi calitatea serviciului nostru. Dacă nu doreşti înregistrarea conversaţiei cu un angajat ACAJU, te invităm să foloseşti alte forme de contact, de exemplu un formular de contact sau o vizită la magazinul ACAJU.

-Siteul web ACAJU
Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-ul web ACAJU. În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței tale la cumpărături.

-Cookie-uri
Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, ACAJU utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de "cookie-uri". Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul tău și le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Datorită cookie-urilor de pe site-ul nostru poţi căuta fără dificultate și îţi putem arăta rezultatele relevante pentru tine. Fișierele cookie de pe site-ul ACAJU ne arată ce te interesează pe tine şi pe alţi vizitatori, ceea ce ne ajută să îmbunătățim utilizarea acestuia pentru toată lumea.

Cele mai obişnuite cookie-uri sunt următoarele:
•Strict necesare. Acestea sunt necesare pentru a asigura că site-ul web funcţionează eficient dintr-o perspectivă tehnică.
•Cookie-uri funcționale. Acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei memorând alegerile tale.
•Cookie-uri de performanţă. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura modul în care clienţii navighează pe site-ul nostru web şi află ce performanţă avem.
•Cookie-uri de re-direcționare. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a ajuta ACAJU să plaseze anunţuri publicitare în alte pagini web pe care clientul le vizitează, sau să evite plasarea de anunţuri publicitare pentru un client care cunoaşte deja ACAJU.
•Plug-in-uri de social media. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a conecta clienţii noştri la canalele de social media. După aceea, informaţiile furnizate de cookie pot fi utilizate în diferite moduri.
Cookie-urile stocate pe calculatorul tău pot fi accesate atunci când vizitezi site-ul nostru web sau deschizi un email pe care ţi-l trimitem. Dacă doreşti să ştergi cookie-uri care sunt deja în calculatorul tău, consultă instrucţiunile browserului tău apăsând pe "Help" în același meniu al browser-ului.

ACAJU prelucrează cookie-uri numai cu acordul tău. Pentru a retrage acordul sau a fi de acord cu utilizarea cookie-urilor, efectuează setările adecvate în browser-ul tău. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcţiona fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informaţii despre tine vor fi prelucrate şi vă vom informa despre drepturile voastre. Poţi afla mai multe informaţii despre cookie-uri aici.


-Alte site-uri web

Site-ul web ACAJU poate conţine link-uri către şi de la site-uri web terţe. Această Politică se aplică numai acestui site web, așa încât atunci când te transferi către alte site-uri web trebuie să citeşti politicile de confidenţialitate ale acestora. 


-Marketing

ACAJU ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing sau să nu mai oferim informaţiile tale altor membri ai ACAJU. Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).



-Monitorizare audio si video

ACAJU utilizează televiziune cu circuit închis (CCTV) în scopuri de siguranţă şi de detectare şi monitorizare a criminalității. Păstrăm informațiile colectate de CCTV numai pentru o perioadă de timp care ne permite să ajutăm organele de reglementare și organele de aplicare a legii. Aceste informații sunt păstrate în medii sigure și accesul este rezervat numai personalului de securitate calificat.

În acest scop, realizăm monitorizarea video continuă a anumitor zone ale magazinului și în jurul acestuia (de exemplu, unele departamente de vânzări, case de marcat, parcare, depozit). Nu monitorizăm în locuri în care ar putea conduce la încălcarea confidențialității tale (de ex. toalete). De asemenea, nu folosim imaginea înregistrată în niciun alt scop și nu efectuăm analize suplimentare asupra acesteia. Accesul la înregistrări se acordă numai pentru un grup restrâns de angajați de încredere și nu sunt partajate cu nimeni, cu excepția autorităților competente, ca probe în scopul procedurilor judiciare. Am limitat timpul de stocare al înregistrărilor la 30 de zile și după această perioadă, acestea sunt suprascrise automat, fără posibilitatea de a fi reproduse.


-Participarea la procesul de recrutare a ACAJU

Acceptând candidatura ta ca parte a procesului de recrutare la ACAJU, vom solicita anumite informaţii despre tine pentru a putea evalua aplicaţia ta.  În cadrul recrutării, datele tale cu caracter personal pot fi disponibile entităţilor care ne furnizează servicii". Aceştia sunt în principal furnizori de sisteme IT prin care se realizează procesul de recrutare, ca parte a asistenţei şi întreţinerii acestor sisteme.Vom stoca datele tale, dacă îţi dai consimţământul, pentru o perioadă de 2 ani.



-Concursuri/loterii

Putem solicita anumite date cu caracter personal ale participanților la astfel de evenimente, pentru a le realiza eficient și a îndeplini obligațiile care decurg din lege, de exemplu, pentru acordarea de premii. Când solicităm date cu caracter personal, te vom informa și despre scopul prelucrării acestor date și drepturile tale. Datele colectate pentru necesitățile acestor evenimente vor fi stocate cel mai adesea până la finalizarea lor, cu excepția cazurilor în care va fi necesar să le păstrăm datorită legii aplicabile (de exemplu, informații despre premiile acordate). În acest caz, vor fi, de exemplu, agenţii specializate în organizarea acestor evenimente sau co-organizatori ai evenimentelor.



-Alte informatii cu privire la ACAJU

În mod voluntar, poți furniza ACAJU informații cum ar fi preferințele tale pentru produse, motivele pentru care cumperi un produs, date despre familia ta și stilul de viață - datorită acestui fapt, putem afla mai multe despre preferințele tale la cumpărături și putem îmbunătăți experiența ta la cumpărături.

Poți furniza aceste informații și atunci când completezi formularul de garanție pentru produsul cumpărat la ACAJU. În plus, primim acest tip de informaţii dacă te înregistrezi sau achiziţionezi oferte ACAJU speciale, cupoane de reduceri sau alte promoţii.

În fiecare din cazurile de mai sus, vom încerca întotdeauna să îţi furnizăm informaţii sigure cu privire la prelucrarea datelor tale.

-Intrarea în vigoare și modificările Politicii de confidenţialitate

Prezenta Politică va intra în vigoare la 25 mai 2018.

Revizuim Politica de confidențialitate periodic şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.


Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de ACAJU S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Sus