Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Saltea Memory Foam Pure Relax 135x190 cm, grosime 23 cm, stofa cu aroma vanilie Fragrance Active

Descriere detaliată

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA ACAJU!
PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE GASITI CU CLICK PE 
SALTELE
Raspundem si la telefon 0311300290, in fiecare zi intre orele 08 si 22 si in weekend intre 09 si 13!
 

alege Saltea Memory Foam Pure Relax 135x190 cm, stofa cu aroma vanilie Fragrance Active

saltea care sa ti se potriveasca este o saltea care iti asigura un somn confortabil. 

Somnul odihnitor ale legatura cu un nivel inalt de energie, cu o productivitate inalta, cu claritatea mintii si cu cresterea nivelului de fericire.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Caracteristici:

 • Salteaua cu memorie Saltex Memory este o saltea care vine cu doua caracteristici inovative, spuma poliuretanica cu memorie si stofa de acoperire Pure Relax ce asigura un transfer redus al miscarii corpului asupra suprafetei saltelei cat si suplimentarea rezistentei husei saltelei la consecintele activitatii zilnice.
 • Spuma cu memorie este un material inovativ care a trecut prin testele dure de la NASA, acestia luand decizia sa o foloseasca la capitonarea scaunelor cosmonautilor, fiind imitati aproape imediat de constructorii bolizilor din Formula 1. 
 • Spuma cu memorie are capacitatea de a se adapta la temperatura corpului, se modeleaza dupa forma acestuia, sustinand cu succes capul, gatul si umerii in pozitiile cele mai relaxante. 
 • Saltelele cu memorie Saltex pot fi realizate si cu material de acoperire Silver Care, crosetat cu fir de argint, cu proprietati atibacteriene de durata si anti-alergic, acesta actionand totodata si ca un ecran protector impotriva energiei electrostatice din casa.
 • Totodata este disponibil materialul de acoperire al saltelei de tip Cooler, un material special ce ajuta la reglarea temperaturii corpului pentru un somn odihnitor.
 • Baza saltelei este din spuma poliuretanica cu densitate de 25 peste care urmeaza un strat de memory foam cu o grosime de 5 cm
 • Stofa de pe partea cu memory foam este de tip Visco (dublu jarse-poliester) capitonata cu vata sintetica de 400 gr/mp, iar pe partea cealalta este stofa jackard capitonata cu 1 cm de burete.
 • In locul capsulelor de aerisire s-a folosit banda de aerisire asta inzecind fluxul aerului prin saltea rezultand o aerisire mult mai buna a acesteia.
 • Inaltimea saltelei este de 23 cm.
 • Termenul de garantie al saltelei este de 3 ani.

  Parteneri de Top la Acaju

  Sus