Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Saltea Unique Silver 160x200

Descriere detaliată

Saltea UNIQUE SILVER 160x200, grosime 26 cm


Saltelele din colecția Unique vă vor face să simțiți un confort maxim adaptat nevoilor dvs. O saltea selectată corespunzător este cheia sănătății, asigurând somnul la cel mai înalt nivel. Linia de saltele de lux Unique sunt componente de cea mai înaltă calitate, delicatețe la atingere, durabilitate și cu aspect neobișnuit. Linia Unique a fost creată pentru cei mai pretențioși clienți care, pe lângă funcția de bază a unei saltele, doresc să simtă și atingerea luxului pe pielea lor și să doarmă în cele mai confortabile condiții. Unique oferă clienților noi posibilități în ceea ce privește confortul și amenajarea dormitorului. Salteaua impresionează atât prin calitate, cât și prin aspect.

Salteaua Unique Silver cu duritate H3 are un sistem cu două arcuri cu 7 zone de confort. Pe partea utilitară, are o spumă poliuretanică și o portiune de spumă extrem de elastică.

Salteaua este recomandată persoanelor care au probleme cu circulația, persoanelor sensibile, cărora le place să doarmă pe o suprafață confortabilă. Confecționată din două straturi de arcuri, salteaua Unique Silver a fost concepută pentru cei mai pretențioși clienți, care au grijă de un somn sănătos și regenerativ în fiecare seară.

Baza saltelei este formată din două straturi de arcuri pocket așezate pe o țesătură flexibilă și durabilă. Fiecare arc se îndoaie independent unul de celălalt, ceea ce face ca salteaua să fie elastică. Se îndoaie numai în locuri oprimate (elasticitate punctuală). Se adaptează perfect la forma corpului și asigură poziționarea corectă a coloanei vertebrale, datorită căreia are proprietăți ortopedice. Flexibilitatea punctelor înalte este, de asemenea, de mare importanță. Datorită elasticității punctuale a saltelei, nu simțim mișcările celeilalte persoane.

Șapte zone de duritate utilizate la producerea acestei saltele înseamnă că în locurile din jurul capului, umerilor, coloanei vertebrale și șoldurilor s-a utilizat un confort crescut, ceea ce crește mentinerea sănătatii.
Salteaua Unique Silver are proprietăți anti-alergice și anti-fungice. Este o soluție excelentă pentru oamenii predispusi la alergii.

Învelișul cu spumă cusută oferă nu numai confort încântător, dar și captivează cu o banda decorativă și o țesătură tapițată matlasată. Învelișul folosit în saltea are un fermoar de distribuție la 360 ° și se poate spăla la 60 ° C.

Avantaje pentru saltea:

- spumă extrem de elastică. Spuma poliuretanică extrem de flexibilă, datorită structurii sale, obține parametri mult mai buni de susținere, confort și rezistență a corpului (elasticitate și flexibilitate). Comparativ cu spuma standard, spuma foarte elastică se caracterizează printr-o flexibilitate mult mai mare, care crește mult confortul saltelei și își prelungește durata de viață.

- spuma poliuretanica. Unul dintre produsele de bază pentru producția de saltele. Compoziția spumei poliuretanice oferă respirabilitate și durabilitate. Tehnologiile moderne utilizate în producție prelungesc durata de viață (fără oxidare excesivă și încrețire).

- anti alergic. Proprietățile anti-alergice ale saltelei se află atât în ​​stratul aerisit cât și în straturile de spumă de latex utilizate, ale căror proprietăți unice răspund nevoilor persoanelor sensibile la alergeni.

- sistem cu două arcuri. Combinația de elasticitate extraordinară obținută datorită cooperării a două straturi de arcuri pocket și a muncii lor independente este o garanție a unui spate sănătos și a unei doze mari de energie după fiecare noapte dormită pe salteaua Unique Silver. Formate de arcuri pocket aranjate cu 7 zone de duritate pe ambele părți și între ele sunt separate prin distanțiere din pâslă care protejează structura împotriva deteriorării.

- 7 zone de duritate. Construcția în 7 zone permite o adaptare perfectă la structura anatomică a corpului și oferă un suport optim pentru coloana vertebrală pe toate secțiunile sale.

- proprietăți ortopedice. Salteaua sprijină coloana vertebrală și alte curbe ale corpului - se adaptează perfect formei. Datorită acestui fapt, are proprietăți ortopedice: îmbunătățește circulația sângelui, relaxează mușchii, ajută la menținerea liniei naturale a coloanei vertebrale.

- inaltimea saltelei aproximativ 26 cm.

- saltea cu duritate H3.

Parteneri de Top la Acaju

Sus