Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Saltele cu arcuri impachetate individual LIVE VISCO 160

Descriere detaliată

Saltele cu arcuri impachetate individual LIVE VISCO, cu 7 zone de confort, spuma termoelastica, cocos si arcuri pocket springs, 2 fete, dehusabila, proprietati ortopedice, antialergice si antifungice, 160x200x22 cm lxLxh

Deoarece aceasta saltea cu arcuri impachetate individual Live Visco se remarca prin grosimea de 22 de cm, recomandata pentru majoritatea paturilor si materialele de inalta calitate. Modul ingenios si armonios in care interactioneza aceste materiale, precum si alegerea grosimilor ideale, asigura echilibrul perfect intre tehnologie si functionalitate, pentru un somn sanatos si confortabil. O puteti folosi pe ambele fete iar husa o puteti spala periodic.

Alegand salteaua Live Visco, fiecare dimineata va va surprinde fresh si plin de energie.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Structura:

  • Combinatia unica de spuma poliuretanica, spuma termoelastica, cocos si arcuri pocket springs impachetate individual, ofera o fermitate medie-superioara.
  • Fermitate: 3/7
  • Stratul cu cocos permite circulatia buna a aerului in timpul somnului, de asemenea, absoarbe rapid umezeala, asigurand longevitatea intregii saltele.
  • In plus, stratul de spuma termoelastica reactioneaza la temperatura corpului in timpul somnului si gestioneaza caldura ce actioneaza asupra corpului. Gratie capacitatii de transfer a presiunii data de celulele spumei, greutatea corpului este distribuita egal pe intreaga suprafata a saltelei ceea ce inseamna un somn linistit si odihnitor.

Dimensiuni:

  • latime: 160 cm
  • lungime: 200 cm
  • inaltime: 22 cm

Alte optiuni de mobilier inedit potrivit locuintei tale gasesti la MOBILA DORMITOR

Parteneri de Top la Acaju

Sus