Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Set living room FEVER 2, stejar sonoma

Descriere detaliată

Set living room FEVER 2, stejar sonoma, structura din pal si fronturi din MDF, iluminare LED inclusa, format din: 2 comode TV, dulap cu vitrina, 2 vitrine suspendate, polita, 280x50cm Lxl 

Deoarece aceste seturi living room Fever 2 sunt o propunere pentru interioare moderne. Designul simplu al mobilierului este subliniat de manerele negre care adauga un plus de caracter.
Fațadele din sticlă și rafturile evidențiate de iluminatul LED, eficient energetic, atrag atentia ca un magnet si pun in valoare detaliile fine ale mobilierului.

Corpurile de mobilier  living ale Fever 2 sonoma sunt modulare si le poti pozitiona in ordinea dorita si la ce inaltime iti doresti.
Livingul este format din 6 piese de mobilier intr-un ansamblu care incanta privirea dar care este si foarte practic.
Piesele de mobilier pot fi achizitionate si individual.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Setul FEVER este format din:

  • Comoda TV : Lungime 100 cm, latime 50 cm, inaltime 37 cm- 2 bucati; Conține un sertar spațios și două rafturi deschise pentru electronice. 
  • Raft: Lungime 130 cm, latime 24 cm, inaltime 120 cm; Cele două rafturi sunt utile pentru expunerea obiectelor decorative sau a ramelor foto.
  • Vitrina suspendata: Lungime 40 cm, latime 38 cm, inaltime 125 cm - 2 bucat; Vitrina conține două rafturi, accesorizate cu sistem de iluminare LED
  • Comoda: Lungime 80 cm, latime 38 cm, inaltime 127.5 cm; Rafturile comodei permit stocarea obiectelor decorative sau a cărților

Accesoriile utilizate sunt de calitate premium: balamale Hettich , manere Schwinn, glisiere Gamet si sistem de iluminare cu led. 

 

Montaj 

  • Producatorul a gandit acest produs pentru a fi montat de nespecialisti, cu ajutorul schitei de montaj, astfel ca a rezultat un produs ce iti este livrat in colete si pe care il vei monta usor cu ajutorul schitei.

Intretinere

  • Se intretine usor prin stergere cu un prosp de hartie usor umed.
  • Nu folosi substante chimice la curatire, aletele decat cele destinate special curatirii mobilierului din pal.

 

Pentru un living modern si confortabil, poti achizitiona un coltar si o masuta de cafea.       

Alte modele de living gasesti in MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus